16 February 2017

Δωρεάν Σεμινάριο «Start your own streetwear brand» με την Kush Coma στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης

Ο Τομέας Οικονομίας & Διοίκησης και ο Τομέας Εφαρμοσμένων Τεχνών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, διοργανώνει μια νέα σειρά σεμιναρίων με θέμα: «Start your own streetwear brand». Στο πρώτο σεμινάριο θα έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε τους ιδρυτές της νεανικής εταιρεία ρούχων Kush Coma, την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, στις 18.00, στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΛΦΑΘεσσαλονίκης, Βαλαωρίτου 9.

Ο Σάββας «Tyler» και ο Γιώργος «Prophet of Noise» είναι οι άνθρωποι πίσω από το Kush Coma Streetwear. Μουσικοί παραγωγοί και οι δύο, ξεκίνησαν τον σχεδιασμό T-shirt το 2013 και ήταν κάτι που είχαν καιρό στο μυαλό τους. Ήθελαν να δημιουργήσουν ένα δικό τους brand, και να τυπώνουν T-shirt σύμφωνα με το προσωπικό τους γούστο. Πρόκειται για μπλούζες σε στιλ modern day streetwear, για άτομα που θαυμάζουν τα tattoo, την μουσική, το alternative ντύσιμο και lifestyle. Συνεργάζονται με tattoo artists και graphic designers και δεν θα κυκλοφορούσαν ποτέ κάτι που δεν θα φορούσαν πρώτα οι ίδιοι. Τα Kush Coma T-shirts έχουν μεγάλη ανταπόκριση στην ελληνική αγορά, αλλά και στο εξωτερικό (Γερμανία, Αγγλία, Αμερική, Καναδά, Ιαπωνία), όπου συνεργάζονται με καλλιτέχνες όπως οι Dope Dod, Asian Dub Foundation, Brenk Sinatra και Alpha Omega.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει τις εξής ενότητες:

  • Από την ιδέα στην υλοποίηση
  • Καλλιτεχνική επιμέλεια
  • Παραγωγική διαδικασία
  • Διοίκηση και το Marketing

Το σεμινάριο έχει στόχο να γνωρίσουν οι συμμετέχοντες από κοντά τα βήματα που χρειάζεται να κάνει κάποιος, που σκέφτεται να ξεκινήσει τη δικιά του εταιρεία ρούχων.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε : σπουδαστές και φοιτητές Οικονομίας και Διοίκησης, Γραφίστες, Εικαστικούς, Fashion Bloggers, ελεύθερους επαγγελματίες από τον τομέα του Marketing και σε όσους θέλουν να μάθουν μοναδικά insights από ένα ανερχόμενο Streetwear brand της πόλης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη σε όλους τους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης για να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους!

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας:

ΙΕΚ ΑΛΦΑ, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310 552406

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ