4 June 2020

Ξέρω τι…σπούδασες φέτος το καλοκαίρι! 8+1 ειδικότητες σε περιμένουν στο φετινό Summer School του Alfa Studies

Ξέρω τι…σπούδασες φέτος το καλοκαίρι!

Το Summer School του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, είναι εδώ και σε περιμένει για να πραγματοποιήσεις τα πιο τρελά σου επαγγελματικά όνειρα!

 

 

Ο υδράργυρος ανεβαίνει επικίνδυνα, οι σειρήνες των κοντινών παραλιών της Χαλκιδικής σε καλούν όλο και πιο συχνά και εσύ θέλεις να περάσεις ένα ανέμελο καλοκαίρι, αγκαλιά με το πλαστικό σου στρώμα και τον φρέντο σου. Ιδανικό σενάριο, που όμως  μπορεί να γίνει ακόμη πιο ιδανικό, αν μαζί με τις διακοπάρες σου, εκμεταλλευτείς τη καλοκαιρινή περίοδο για να αποκτήσεις ένα δίπλωμα εξειδίκευσης στην αγαπημένη σου ειδικότητα από τον πιο ανερχόμενο εκπαιδευτικό οργανισμό, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης,

 

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά εφτά εντατικά σεμινάρια, επιλεγμένα βάσει των πλέον σύγχρονων αναγκών και απαιτήσεων της αγοράς εργασίας, προσφέρει το Alfa Studies Summer School”,  για να γίνει το φετινό καλοκαίρι το πιο ξεχωριστό της ζωής σου!

 

Σεμινάριο Νο1

Barista

 

Ας το παραδεχτούμε. Ζούμε στην παγκόσμια πρωτεύουσα του καφέ, μετά  φυσικά από τη Βραζιλία. Ένας ικανός και άξιος Barista, όχι απλά δε θα μείνει ποτέ χωρίς δουλειά, αλλά μπορεί να κάνει μία καριέρα, που θα την ζήλευαν ουκ ολίγες ειδικότητες. Και επειδή βρισκόμαστε στο 2020 και η τέχνη της κατασκευής και διαχείρισης του καφέ έχει εξειδικευτεί πιο πολύ από ποτέ, στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, θα αποχτήσεις όλες εκείνες τις γνώσεις που απαιτούνται για να γίνεις ένας πολύτιμος ειδικός της πιο αγαπημένης απόλαυσης.

 

Σεμινάριο Νο2

Barber

 

Οι εποχές που ο μέσος άνδρας έμπαινε στο πρώτο κουρείο που έβρισκε μπροστά του και άφηνε τον κουρέα να…σολάρει πάνω στο κεφάλι του, πέρασαν ανεπιστρεπτί. Το ανδρικό κούρεμα τα τελευταία χρόνια, έχει γίνει μία πολύ απαιτητική υπόθεση που ο επαγγελματίας Barber, πρέπει να μπορεί να συνδυάσει παραδοσιακές τεχνικές με τις πιο σύγχρονες τάσεις. Εκεί έρχεται το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, για να τις διδάξει.

 

Σεμινάριο Νο3

Eyelashes Extension

 

Ή αλλιώς η τέχνη της σωστής ενίσχυσης του μήκους και της πυκνότητας των βλεφαρίδων. Η γυναικεία ομορφιά αν μη τι άλλο περνάει από τα μάτια και δε θα μπορούσε να υπάξει εξυπνότερη επιλογή, από το να αποφασίσει κάποιος να γίνει πιστοποιημένος Professional Extensionist.

 

Σεμινάριο No4

Ημιμόνιμο Μακιγιαζ

 

Ότι πιο κοντινό στη τέχνη του μακιγιάζ αλλά και στη τέχνη του tattoo. Με τη βοήθεια του Microblading, μπορείς να μετατρέψεις το ανθρώπινο σώμα, σε μία παλέτα που ανάλογα με τη διάθεση και την αισθητική του πελάτη, μπορείς να κάνεις σωστά θαύματα, ως προς την κάλυψη ατελειών αλλά και όποιες βελτιώσεις σου ζητήσει.

 

Σεμινάριο No5

Digital Marketing

 

Η πιο αναγκαία γνώση των καιρών μας. Ότι επάγγελμα και να κάνεις αν θέλεις να επιβιώσεις σε μία εποχή που οι τεχνολογικές εξελίξεις τρέχουν πιο γρήγορα από ποτέ πρέπει να διδαχτείς το Digital Marketing. Από την πιο μικρή ατομική επιχείρηση μέχρι την μεγαλύτερη πολυεθνική και από ένα μέσο άνθρωπο, μέχρι το γνωστότερο δημόσιο πρόσωπο, η ψηφιακή παρουσία είναι αυτή που ορίζει την επαγγελματική του καταξίωση. Και το Summer School του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, είναι εδώ για να τον επιμορφώσει, προσφέροντας το πιο πλήρες και updated πρόγραμμα σπουδών στην Ελλάδα.

 

Σεμινάριο No6

Photoshop

 

Οι μάγοι της ψηφιακής επεξεργασίας και εικόνας. Αν θέλεις να ειδικευτείς σε μία από τις πλέον πολύτιμες ειδικότητες στη σύγχρονη παγκόσμια αγορά, τότε δεν έχεις παρά να παρακολουθήσεις το συγκεκριμένο σεμινάριο. Όλα τα μυστικά του Graphic Design, είναι εδώ για σένα προκειμένου να μεταφέρεις όλη τη φαντασία και τη δημιουργικότητα σου, στην οθόνη του υπολογιστή σου.

 

Σεμινάριο No7

Illustrator

 

Το πρόγραμμα που χωρίς τη γνώση του δεν…πας πουθενά! Από το Illustrator περνάνε όλα τα projects που σχετίζονται με τη γραφιστική . Αν θέλεις να δημιουργήσεις μία                επαγγελματική παρουσίαση, να διαφημίσεις η να εκτυπώσεις σωστά μία ηλεκτρονική πηγή, τότε θα πρέπει να το γνωρίζεις και μάλιστα σωστά.

 

Σεμινάριο No8

Beauty

 

Ο σημαντικότερος σύμβουλος ομορφιάς των ημερών μας. Ο σύγχρονος Make Up Artist, εκτός από την περιποίηση του προσώπου και του δέρματος, είναι αυτός που θα συμβουλεύσει και σε πολλές περιπτώσεις θα επιμεληθεί τη συνολική εμφάνιση του πελάτη του. Αν μη τι άλλο λοιπόν, ένα πλήρες και ταυτόχρονα εξειδικευμένο σεμινάριο όπως το συγκεκριμένο, μπορεί να δημιουργήσει έναν από τους πιο περιζήτητους επαγγελματίες της αγοράς.

 

Με το πλέον επίκαιρο πρόγραμμα σπουδών, εξειδικευμένους καθηγητές σε όλες τις ειδικότητες αλλά και ευέλικτο χρονικά πρόγραμμα μαθημάτων, το IEK AΛΦΑ Θεσσαλονίκης,  σου προσφέρει αναγνωρισμένη βεβαίωση παρακολούθησης αλλά και την δυνατότητα απόκτησης της βρετανικής πιστοποίησης NCFE.

 

Μη χάνεις χρόνο επισκέψου το site μας εδώ και κλείσε σήμερα ραντεβού με τους εξειδικευμένους συμβούλους εκπαίδευσης για να σε κατατοπίσουν!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ