28 December 2017

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας έκλεψαν τις εντυπώσεις ως Hollywood περσόνες στο… My ΙΕΚ rocks!

ΧΟΛΙΓΟΥΝΤΙΑΝΗ ΛΑΜΨΗ ΣΤΟ CHRISTMAS CLOSING PARTY ΤΟΥ ΙΕΚ ΑΛΦΑ ΣΤΟ OLD CITY CO.

 

 Ο Ψαλιδοχέρης Johny Depp, η Μέριλυν Μονρόε, η Pretty Woman Julia Roberts, η Πενέλοπε Κρουζ στους Πειρατές της Καραϊβικής, η Μόνικα Μπελούτσι, η Σκάρλετ Γιόχανσον, η Κιμ Καρντάσιαν και ο Έμινεμ, έδωσαν όλοι «ραντεβού» στο Hollywood Persona Christmas Closing Party του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας!

Οι σπουδαστές Αισθητικής, Μακιγιάζ, Κομμωτικής και Παιδαγωγικών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας υποδύθηκαν σπουδαίους χολυγουντιανούς χαρακτήρες, ξετυλίγοντας το ταλέντο τους σε ένα λαμπερό show, όπου ξεχώρισαν η αστείρευτη φαντασία, η δημιουργικότητα, η ικανότητα, αλλά και η άριστη κατάρτιση που λαμβάνουν στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ.

 11 ταλαντούχα παιδιά του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας παρέλασαν μπροστά σε μια κριτική επιτροπή που απαρτιζόταν από τους κ.κ: Λία Μιχαηλίδου, διευθύντρια ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας, Αντώνη Γλύκα, διευθυντή Επικοινωνίας & Αθλητικού Τομέα ΙΕΚ ΑΛΦΑ, Αντώνη Γαλάνη, καθηγητή Κομμωτικής ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας και Πειραιά και τον δημοφιλή τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή!

 Μεγάλος νικητής του show «My IEK rocks», το οποίο παρουσίασε η υπεύθυνη σπουδαστών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας, κα. Χριστίνα Σίμη, ο σπουδαστής Κομμωτικής, Ανδρέας Βασιλικός ως «Ψαλιδοχέρης», ο οποίος κέρδισε μια δωροεπιταγή αξίας 100 ευρώ για τις χριστουγεννιάτικες αγορές του.

Ωστόσο, όλοι οι συμμετέχοντες σπουδαστές κέρδισαν επιδότηση διδάκτρων, ως επιβράβευση από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ για την εντυπωσιακή προσπάθειά τους.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ