13 March 2017

«Συγγραφή Επιστημονικής Εργασίας – Απλά βήματα για μια ολοκληρωμένη εργασία», σεμινάριο αποκλειστικά για τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΛΦΑ «NCFE TRAINING DAYS 2017»

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τον κορυφαίο βρετανικό φορέα πιστοποίησης NCFE και του «NCFE TRAINING DAYS 2017», διοργανώνει σεμινάριο με θέμα «Συγγραφή Επιστημονικής Εργασίας – Απλά βήματα για μια ολοκληρωμένη εργασία», με εισηγήτρια την κα. Μαρία Μοιρασγεντή, RN, MSc, PhD(c), την Παρασκευή 17 Μαρτίου, στις 13.00, στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, Βαλαωρίτου 9.

 To «NCFE TRAINING DAYS 2017» είναι η μοναδική εκπαιδευτική εκδήλωση βρετανικής πιστοποίησης και περιλαμβάνει εξειδικευμένα σεμινάρια και πρόγραμμα «One-to-One Coaching and Business Mentoring» από κορυφαίους επαγγελματίες σε όλους τους τομείς των 95 σύγχρονων ειδικοτήτων του ΙΕΚ ΑΛΦΑ.

Μόνο το ΙΕΚ ΑΛΦΑ προσφέρει στους σπουδαστές του τα ειδικά προνόμια, διαθέτοντας την ανάλογη δομή και τα εξειδικευμένα στελέχη με τη σχετική εμπειρία για την απόκτηση Higher Professional Diploma (Level 5 Equivalent), το οποίο τους εξασφαλίζει σημαντικές ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης και συνέχισης σπουδών στην Ευρώπη και σε όλον τον κόσμο.


Για εγγραφές και πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας:

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ