Σε ένα υπερσύγχρονο κτίριο υψηλών διεθνών προδιαγραφών, 2.000 τετραγωνικών μέτρων, στη Γλυφάδα (Βουλιαγμένης 57), επεκτάθηκε – η ποιοτική εκπαίδευση και η κορυφαίου επιπέδου επαγγελματική κατάρτιση που παρέχει  το ΙΕΚ ΑΛΦΑ στα νότια προάστια!

Με όραμα για το μέλλον και συνέπεια απέναντι στους χιλιάδες σπουδαστές που τον εμπιστεύονται για τις σπουδές τους, ο κορυφαίος εκπαιδευτικός όμιλος στα Νότια Προάστια επεκτάθηκε και σας καλωσορίζει στις νέες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του, Λ. Βουλιαγμένης 57, που στεγάζουν μια νέα εποχή γνώσης, διατηρώντας παράλληλα και τις εγκαταστάσεις του επί της Λ. Βουλιαγμένης 67 και Αχιλλέως 33.

eikonidio alfa

Επικοινώνησε με το παράρτημα Γλυφάδας

Γλυφάδα – Λ. Βουλιαγμένης 57 – 210 9640117

 

Εξοπλισμός και εργαστήρια ΙΕΚ Γλυφάδας

Στις νέες εγκαταστάσεις του ομίλου – οι οποίες διακρίνονται από υψηλή αρχιτεκτονική αισθητική και βέλτιστη λειτουργικότητα, έχουν εύκολη πρόσβαση (από τα Μ.Μ.Μ) και άνετο parking – θα έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν άριστες εκπαιδευτικές υπηρεσίες και υψηλής ποιότητας επαγγελματική κατάρτιση περισσότεροι από 2.000 νέοι ετησίως που είτε κατοικούν στη Γλυφάδα και σε άλλους δήμους των Νοτίων Προαστίων, ή κατοικούν σε άλλες περιοχές της Αττικής και επιλέγουν να σπουδάσουν στο νέο υπερσύγχρονο campus του Εκπαιδευτικού Ομίλου στα νότια προάστια.

Με αίθουσες διδασκαλίας υψηλής αισθητικής, χώρους για τα επαγγέλματα Ομορφιάς που διαθέτουν τον εξοπλισμό πολυτελών spa, εργαστήρια εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, και καλαίσθητους χώρους αναψυχής (αίθριο), σε συνδυασμό με ακαδημαϊκού επιπέδου καθηγητές – καταξιωμένους επαγγελματίες στην αγορά εργασίας, και την «υπογραφή» του γνωστού Εκπαιδευτικού Ομίλου, το νέο campus στη Γλυφάδα θα συνεχίσει να αποτελεί την κορυφαία επιλογή για σπουδές στα νότια προάστια, στεγάζοντας τη μακρά παράδοση για ποιοτική εκπαίδευση.

 

 

Συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας και ο Σύμβουλος Εκπαίδευσης θα επικοινωνήσει μαζί σου

    Με την αποστολή των στοιχείων σας, αποδέχεστε την πολιτική του ΙΕΚ ΑΛΦΑ σχετικά με τη συλλογή και χρήση των προσωπικών δεδομένων.