Σήμερα, με 3 κτίρια στην καρδιά του Πειραιά, με υπερσύγχρονη εργαστηριακή υποδομή και με έμπειρους εκπαιδευτές, γνώστες των αναγκών της αγοράς εργασίας, τα ΙΕΚ ΑΛΦΑ προσφέρουν την πληρέστερη επαγγελματική εκπαίδευση, σε κάθε νέο που επιλέγει ως προορισμό σπουδών, το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας και ταυτόχρονα μια υπέροχη πόλη όπως είναι ο Πειραιάς…

Η παρουσία του Εκπαιδευτικού Ομίλου στην μεγαλύτερη Εμπορική και Επιβατική Πύλη της χώρας, αντανακλά την διάθεση για επικοινωνία και σηματοδοτεί το »άνοιγμα» για Κατάρτιση υψηλών προδιαγραφών και καινοτόμων εφαρμογών στην Εκπαίδευση.

Με την αύρα του θαλασσινού αέρα που αποπνέει και με το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης που διακατέχει το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, δίνει ώθηση στα όνειρα για κοινωνική καταξίωση και μυεί κάθε νέο και νέα στα μυστικά των σύγχρονων Επαγγελμάτων.

 

eikonidio alfa

Επικοινώνησε με το παράρτημα Πειραιά

Πειραιάς – Φίλωνος 39 – 210 4120714

 

 

Εξοπλισμός και εργαστήρια ΙΕΚ Πειραιά

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ στον Πειραιά στεγάζεται σ’ένα πανέμορφο διατηρητέο κι ένα πολυόροφο μοντέρνας αρχιτεκτονικής κτήριο ενώ όλοι οι εσωτερικοί χώροι, πρόσφατα ανακαινισμένοι και διακοσμημένοι, αναδύουν μια ευχάριστη και δημιουργική αύρα.

  • Σύγχρονα εργαστήρια Ηλεκτρονικών Υπολογιστών με ευρυζωνική πρόσβαση στο Διαδίκτυο, αίθουσες διδασκαλίας, πληρότητα εποπτικών μέσων και αφομίωση των Νέων Τεχνολογιών, συνθέτουν το παζλ της Σύγχρονης Εκπαίδευσης που παρέχει στους κόλπους του ο Εκπαιδευτικός Όμιλος.
  • Internet Rooms και Επιστημονικές Βιβλιοθήκες ενισχύουν την ερευνητική διάθεση των καταρτιζόμενων
  • Δυνατότητα ψυχαγωγίας και άθλησης σε ειδικά διαμορφωμένους αύλειους χώρους
  • Αίθουσες διαλέξεων και διεξαγωγής σεμιναρίων με σύγχρονο οπτικοακουστικό εξοπλισμό.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι το ΙΕΚ ΑΛΦΑ έχει λάβει Πιστοποιητικό Διασφάλισης Ποιότητας (ISO 9002) και είναι πλήρως εναρμονισμένο με τα διεθνή στάνταρντς ασφάλειας και εργονομίας.

Ακολούθησε το όραμα του Ομίλου και γίνε και εσύ ένας Επιτυχημένος Επαγγελματίας.

 

 

Συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας και ο Σύμβουλος Εκπαίδευσης θα επικοινωνήσει μαζί σου

    Με την αποστολή των στοιχείων σας, αποδέχεστε την πολιτική του ΙΕΚ ΑΛΦΑ σχετικά με τη συλλογή και χρήση των προσωπικών δεδομένων.