Τα ΙΕΚ ΑΛΦΑ, από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας τους στη Θεσσαλονίκη, έθεσαν ως πρωταρχικό σκοπό, να συμβάλουν μαζί με πλήθος αρμόδιων φορέων, στην ανάδειξη της συμπρωτεύουσας σε πολιτιστικό, πνευματικό και εκπαιδευτικό κέντρο, όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και των Βαλκανίων.

Έτσι ο κάθε καταρτιζόμενος των ΙΕΚ ΑΛΦΑ στη Μακεδονία αισθάνεται ότι σπουδάζει σ’ ένα χώρο πραγματικά πολυδιάστατο και δημιουργικό, με κυρίαρχα στοιχεία τη μεθοδικότητα, την οργάνωση και το υψηλό εκπαιδευτικό επίπεδο.

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ μετράει πολλά χρόνια δημιουργίας και προσφοράς στα εκπαιδευτικά δρώμενα της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας.

 

eikonidio alfa

Επικοινώνησε με το παράρτημα Θεσσαλονίκης

Θεσσαλονίκη – Βαλαωρίτου 9 – 2310 552406

 

Εξοπλισμός και εργαστήρια ΙΕΚ Θεσσαλονίκης

Με νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μέσα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (Βαλαωρίτου 9), το ΙΕΚ ΑΛΦΑ προσφέρει στους σπουδαστές του άρτια εξειδίκευση, υψηλά standards επιλογής καθηγητών και διοικητικού προσωπικού και επαγγελματική αποκατάσταση.

Η Βαλαωρίτου, γνωστή εδώ και δεκαετίες ως ο δρόμος της αγοράς και του εμπορίου, γίνεται με την παρουσία του ΙΕΚ ΑΛΦΑ το επίκεντρο της νεανικής πνευματικής ανησυχίας και δημιουργικότητας.

info image
Έχεις να ρωτήσεις κάτι;
Ας μιλήσουμε!

 

 

Συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας και ο Σύμβουλος Εκπαίδευσης θα επικοινωνήσει μαζί σου

    Με την αποστολή των στοιχείων σας, αποδέχεστε την πολιτική του ΙΕΚ ΑΛΦΑ σχετικά με τη συλλογή και χρήση των προσωπικών δεδομένων.