6 Σεπτεμβρίου 2021

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης συγχαίρει θερμά τον Παραολυμπιονίκη- σύμβολο για τα άτομα με αναπηρία, Αντώνη Τσαπατάκη

ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΘΛΗΤΗ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΚΥΟ, Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΙΕΚ ΑΛΦΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΕΙΡΗΝΗ ΖΑΧΟΥ

Τον Έλληνα Παραολυμπιονίκη κολύμβησης- σύμβολο για τα άτομα με ειδικές ανάγκες, Αντώνη Τσαπατάκη, συγχαίρει σύσσωμη η εκπαιδευτική οικογένεια του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, για την πρόσφατη σπουδαία κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στα 100 μ. πρόσθιο, στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο!

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στην προπονήτριά του και καθηγήτρια Προπονητικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, κα Ειρήνη Ζάχου, η οποία τον προπονεί από το 2018 στο επίπεδο της προπόνησης δύναμης, αντοχής εκτός νερού, functional training, και ανήκει φυσικά στο δυναμικό της Νο1 Σχολής Προπονητικής στη Θεσσαλονίκη!

Ο μεγάλος αθλητής που ξεχωρίζει για το ήθος, το σθένος, τον δυναμισμό και την ατσαλένια του θέληση, γιατί μέσα από πολλές προσωπικές θυσίες και επιμονή έχει καταφέρει να φτάσει στην κορυφή και να κάνει υπερήφανους όλους τους Έλληνες, αποτελεί αδιαμφισβήτητα μια πραγματική πηγή έμπνευσης για όλους μας. Και ένα ιδανικό πρότυπο για τους νέους της χώρας μας για να πετυχαίνουν τους στόχους τους!

Από αυτό το ιδανικό πρότυπο είχαν την τύχη να αποκομίσουν πολύ σημαντικές γνώσεις οι σπουδαστές Προπονητικής & Αθλητισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, περισσότερες από μία φόρες, σε διαλέξεις και σεμινάρια του Τομέα Αθλητισμού που τίμησε με την παρουσία του, ως επίσημος ομιλητής, ο Αντώνης Τσαπατάκης.

Για Σπουδές Προπονητικής, επίλεξε κι ΕΣΥ το κορυφαίο Sports School της χώρας και εκπαιδεύσου δίπλα στους coaches των Oλυμπιονικών, εξασφαλίζοντας και εξειδίκευση σε δωρεάν MasterClasses με ομιλητές τα μεγαλύτερα ονόματα του Αθλητισμού!

Κάνε σήμερα την εγγραφή σου στα νέα τμήματα Οκτωβρίου 2021:

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ