Γραφείο Σταδιοδρομίας

Η άμεση επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων μας, αλλά και η πρακτική άσκηση των σπουδαστών μας στις μεγαλύτερες εταιρείες της αγοράς είναι πρωτεύον μέλημά μας!

Για αυτόν το λόγο, όλοι οι σπουδαστές και απόφοιτοί μας έχουν στη διάθεσή τους το Γραφείο Εργασίας (Job Center) των Ι.ΙΕΚ ΑΛΦΑ, μέσω του οποίου έχουν τη δυνατότητα να απορροφηθούν σε ένα δίκτυο 4.000 και πλέον συνεργαζόμενων επιχειρήσεων με τις καλύτερες προυποθέσεις.

Μέσω ειδικά σχεδιασμένης ιστοσελίδας, οι σπουδαστές και απόφοιτοι των Ι.ΙΕΚ ΑΛΦΑ αναρτούν το βιογραφικό τους, και αντίστοιχα, οι συνεργαζόμενες εταιρείες αναρτούν τις αγγελίες τους για προσφερόμενες θέσεις εργασίας και πρακτικής άσκησης.

Παράλληλα, μπορούν να απευθύνονται στους Εξειδικευμένους Συμβούλους Καριέρας του Γραφείου Εργασίας προκειμένου να λάβουν επαγγελματικές συμβουλές και καθοδήγηση στα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα!

Πιο συγκεκριμένα, το Γραφείο Εργασίας:

  • Λειτουργεί υποστηρικτικά σε θέματα σύνταξης του βιογραφικού σημειώματος, προετοιμασίας για τη συνέντευξη εργασίας, επαγγελματικού προσανατολισμού κ.ά.
  • Ενημερώνει τους σπουδαστές και αποφοίτους για τις διαθέσιμες θέσεις που σχετίζονται με την ειδικότητά τους, τόσο σε επίπεδο πρακτικής άσκησης όσο και σε επίπεδο εργασίας.
  • Προωθεί στις εταιρείες τα βιογραφικά των σπουδαστών και των αποφοίτων, που ταιριάζουν με την περιγραφή της θέσης που ζητείται να καλυφθεί.
  • Πληροφορεί τους σπουδαστές και αποφοίτους για τα διαθέσιμα σεμινάρια και προγράμματα εξειδίκευσης στον τομέα τους
  • Διοργανώνει ημερίδες, σεμινάρια επαγγελματικής ανάπτυξης, καθώς και τις Ημέρες Καριέρας, προκειμένου οι σπουδαστές και απόφοιτοί μας να έρχονται σε επαφή με εκπροσώπους κορυφαίων εταιρειών όλων των κλάδων της αγοράς και να δίνουν συνεντεύξεις εργασίας σε πιθανούς μελλοντικούς τους εργοδότες.

 

Συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας και ο Σύμβουλος Εκπαίδευσης θα επικοινωνήσει μαζί σου

    Με την αποστολή των στοιχείων σας, αποδέχεστε την πολιτική του ΙΕΚ ΑΛΦΑ σχετικά με τη συλλογή και χρήση των προσωπικών δεδομένων.