Το τοπίο της αγοράς εργασίας συνεχώς αλλάζει με αποτέλεσμα τη δημιουργία δυνατοτήτων και ευκαιριών, μέσω νέων συναρπαστικών ειδικοτήτων και ταυτόχρονα τον κορεσμό κάποιων άλλων. Η επιλογή διαφορετικής επαγγελματικής κατεύθυνσης ή η επιπλέον εξειδίκευση πάνω στο αντικείμενό σου, μπορούν να σε κάνουν να παραμείνεις ανταγωνιστικός.

Ως απόφοιτος ΤΕΙ – ΑΕΙ, μπορείς να εξειδικευτείς ή να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου με επιπλέον κατάρτιση είτε σε συναφή ειδικότητα με το αντικείμενο των σπουδών σου, είτε σε τελείως διαφορετική κατεύθυνση. Τα ΙΕΚ ΑΛΦΑ σού προσφέρουν ισχυρό Κρατικό Δίπλωμα από το Υπουργείο Παιδείας και, ανάλογα με την ειδικότητα που θα επιλέξεις, οι σπουδές σου διαρκούν 1 με 2 χρόνια.

Επιπρόσθετα, ως απόφοιτος πλέον των ΙΕΚ ΑΛΦΑ θα αξιολογηθείς και θα προταθείς στις μεγαλύτερες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε, με στόχο την επαγγελματική σου αποκατάσταση.

Συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας και ο Σύμβουλος Εκπαίδευσης θα επικοινωνήσει μαζί σου

    Με την αποστολή των στοιχείων σας, αποδέχεστε την πολιτική του ΙΕΚ ΑΛΦΑ σχετικά με τη συλλογή και χρήση των προσωπικών δεδομένων.