Σπουδές Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού

Στις μέρες μας, οι αυτοματισμοί στο χώρο της  Ηλεκτρολογίας βρίσκουν εφαρμογή σε πλήθος δραστηριότητες της καθημερινότητάς μας, από τον τηλεχειρισμό και τα μικροκύματα, έως το «έξυπνο σπίτι» και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.Ο Τομέας Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού των Ι.ΙΕΚ ΑΛΦΑ παρέχει υψηλού επιπέδου τεχνολογική εκπαίδευση στους σπουδαστές του στην επιστήμη της Ηλεκτρολογίας, στις πιο περιζήτητες ειδικότητες.Το περιεχόμενο σπουδών του Τομέα καλύπτει τα γνωστικά αντικείμενα της εφαρμογής της επιστήμης και τεχνολογίας της Ηλεκτρολογίας, με έμφαση στα ηλεκτρολογικάηλεκτρικά ενεργειακά συστήματα και εγκαταστάσεις, τουςαυτοματισμούς, τα ηλεκτρονικά και πληροφοριακά συστήματα, τα συστήματα μετρήσεων και επεξεργασίας δεδομένων, τα δίκτυα και τα συστήματα επικοινωνιών.

Γιατί να επιλέξω Σπουδές Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού

Όλες οι ειδικότητες του Τομέα Ηλεκτρολογίας παρουσιάζουν ανοδική ζήτηση στην αγορά εργασίας. Επομένως, οι επαγγελματίες του κλάδου καθίστανται απαραίτητοι για την εύρυθμη λειτουργία κάθε σπιτιού, γραφείου ή επιχείρησης.

Εξασφάλισε το επαγγελματικό σου μέλλον σπουδάζοντας στη μοναδική σχολή με τις πιο καινοτόμες ειδικότητες (Τεχνικός Ανελκυστήρων, Τεχνικός Αυτοματισμού, Τεχνικός Ιατρικών Οργάνων, Τεχνικός Μηχανικός Θερμικών Εγκαταστάσεων, Τεχνικός Ψύξης & Κλιματισμού, Τεχνικός Εσωτερικών Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων). Η εξειδίκευσή σου σε μία από αυτές, αποτελεί μια σύγχρονη και προσοδοφόρα επαγγελματική προοπτική.


Δείτε μερικές από τις ιστορίες επιτυχίας!
ΔΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
people