Τα ΙΕΚ ΑΛΦΑ, με γνώμονα πάντα την ποιότητα στην Εκπαίδευση, επιλέγουν άριστο ανθρώπινο δυναμικό, τόσο σε ακαδημαϊκό όσο και σε διοικητικό επίπεδο.

Ακαδημαϊκό Προσωπικό

Έχοντας βαθιά συναίσθηση του χρέους μας απέναντι στους χιλιάδες σπουδαστές που μας εμπιστεύονται, στα ΙΕΚ ΑΛΦΑ δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στο γνωστικό υπόβαθρο και την επαγγελματική καταξίωση του ακαδημαϊκού μας προσωπικού και επιλέγουμε τους καθηγητές μας μέσα από μια αυστηρή διαδικασία αξιολόγησης.

Στα ΙΕΚ ΑΛΦΑ δημιουργούμε τους καλύτερους επαγγελματίες του αύριο και γι’ αυτόν το λόγο εντάσσουμε στο ακαδημαϊκό μας προσωπικό τους καλύτερους επαγγελματίες του σήμερα!

Διακεκριμένοι επιστήμονες και αναγνωρισμένοι επαγγελματίες στην αγορά εργασίας, σε όλους τους επαγγελματικούς κλάδους, πλήρως καταρτισμένοι και ενημερωμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις σε 95 ειδικότητες, απαρτίζουν το ακαδημαϊκό προσωπικό των ΙΕΚ ΑΛΦΑ.
Όλοι οι καθηγητές μας, ανεβάζουν ψηλά τον πήχη ως προς την Ποιότητα της Εκπαίδευσης που παρέχουν, εξασφαλίζοντας το καλύτερο αποτέλεσμα για τους χιλιάδες νέους που εμπιστεύονται κάθε χρόνο τα ΙΕΚ ΑΛΦΑ.

Διοικητικό προσωπικό

Το διοικητικό προσωπικό των ΙΕΚ ΑΛΦΑ απαρτίζεται επίσης, από άριστα καταρτισμένους επαγγελματίες –καθένας στο αντικείμενό του- οι οποίοι διαθέτουν τις γνώσεις και τα απαραίτητα εφόδια για να διαχειριστούν όλες τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που μπορεί να προκύψουν στην καθημερινή λειτουργία ενός κορυφαίου εκπαιδευτικού φορέα.

Σύμβουλοι Εκπαίδευσης, στελέχη marketing , digital specialists και γραμματειακά στελέχη βρίσκονται σε συνεχή και αγαστή συνεργασία μεταξύ τους, προκειμένου να εξυπηρετήσουν και να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των νέων που ενδιαφέρονται για μεταλυκειακές σπουδές, από το στάδιο που είναι ενδιαφερόμενοι, μέχρι το στάδιο που θα ενταχθούν στην αγορά εργασίας, ως επιτυχημένοι απόφοιτοι!

Συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας και ο Σύμβουλος Εκπαίδευσης θα επικοινωνήσει μαζί σου

    Με την αποστολή των στοιχείων σας, αποδέχεστε την πολιτική του ΙΕΚ ΑΛΦΑ σχετικά με τη συλλογή και χρήση των προσωπικών δεδομένων.