Στα ΙΕΚ ΑΛΦΑ αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των σπουδαστών μας και εργαζόμαστε προκειμένου να δημιουργούμε όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να πραγματοποιήσουν τα επαγγελματικά όνειρα και τις φιλοδοξίες τους.

Για την καλύτερη διευκόλυνση των σπουδαστών μας που έρχονται από τις υπόλοιπες άλλες πόλεις και τα νησιά της Ελλάδας, τα ΙΕΚ ΑΛΦΑ διαθέτουν υπηρεσία εύρεσης εστίας προς ενοικίαση, σε τοποθεσία με εύκολη πρόσβαση στις εγκαταστάσεις των ΙΕΚ. Με τον τρόπο αυτό, οι σπουδαστές νοικιάζουν σπίτια και διαμένουν με άλλους σπουδαστές των ΙΕΚ ΑΛΦΑ, προσαρμόζονται ευκολότερα στη ζωή στη νέα πόλη κατοικίας τους και μειώνουν σημαντικά το κόστος σπουδών που επωμίζεται η οικογένεια τους.

Όλες οι δομές κατάρτισης των ΙΕΚ ΑΛΦΑ βρίσκονται δίπλα σε κομβικά σημεία συγκοινωνίας, που εξυπηρετούνται καθημερινά από πολλαπλά μέσα μαζικής μεταφοράς, όπως μετρό, ηλεκτρικό, λεωφορεία και τρόλεϊ, παρέχοντας εύκολη πρόσβαση στους σπουδαστές μας.

Βασιζόμενοι στα πρότυπα και στις προδιαγραφές Ευρωπαϊκών Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων, στα ΙΕΚ ΑΛΦΑ, εξασφαλίζουμε υψηλού επιπέδου εκπαίδευση σε ένα άρτια οργανωμένο περιβάλλον μάθησης, επενδύοντας διαρκώς σε εξοπλισμό, τεχνολογική υποδομή και νέες τεχνολογίες.

Συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας και ο Σύμβουλος Εκπαίδευσης θα επικοινωνήσει μαζί σου









    Με την αποστολή των στοιχείων σας, αποδέχεστε την πολιτική του ΙΕΚ ΑΛΦΑ σχετικά με τη συλλογή και χρήση των προσωπικών δεδομένων.