Στα ΙΕΚ ΑΛΦΑ προσφέρουμε ένα ανώτερο επίπεδο σπουδών, που συμπεριλαμβάνει την προσφορά πολλαπλών επιλογών στους σπουδαστές μας, με στόχο να εφοδιαστούν με τεχνογνωσία που θα τους καταστήσει πραγματικά ανταγωνιστικούς στην αγορά εργασίας. Το ίδιο, φυσικά, ισχύει και για τους απόφοιτούς μας, καθώς η μάθηση είναι μια συνεχόμενη διαδικασία που τους βοηθά να παραμένουν ανταγωνιστικοί στην αγορά εργασίας.

Τα ΙΕΚ ΑΛΦΑ σου δίνουν τη δυνατότητα να αποκτήσεις δύο αναγνωρισμένα πτυχία διαφορετικών ειδικοτήτων σε 2 χρόνια, με παράλληλη φοίτηση. Με τον τρόπο αυτό, διευρύνεις το γνωστικό σου επίπεδο και αποκτάς ισχυρά εφόδια που θα σε καθιερώσουν με ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας.

Παράλληλα, ως απόφοιτος πλέον των ΙΕΚ ΑΛΦΑ, μπορείς να επιλέξεις να εξειδικευτείς ή να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου, συνεχίζοντας τις σπουδές σου σε δεύτερη ειδικότητα της επιλογής σου, προκειμένου να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις της ανταγωνιστικά εξελισσόμενης αγοράς εργασίας.

Συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας και ο Σύμβουλος Εκπαίδευσης θα επικοινωνήσει μαζί σου

    Με την αποστολή των στοιχείων σας, αποδέχεστε την πολιτική του ΙΕΚ ΑΛΦΑ σχετικά με τη συλλογή και χρήση των προσωπικών δεδομένων.