Σπουδές Πληροφορικής & Υπολογιστων

Ο… «θαυμαστός κόσμος» της Πληροφορικής και των Νέων Τεχνολογιών εξελίσσεται και μεταλλάσσεται διαρκώς, δημιουργώντας γόνιμο έδαφος ως προς την απορρόφηση στην αγορά εργασίας για όλα τα επαγγέλματα που σχετίζονται με τις τεχνικές του computing, αλλά και τη διαχείριση των συστημάτων και δικτύων ηλεκτρονικών υπολογιστών, και τις εφαρμογές των πολυμέσων και του Διαδικτύου!Παρέχοντας ποιοτική θεωρητική και πρακτική κατάρτιση και ισχυρό κρατικό πτυχίο ΙΕΚ που οδηγεί στην επαγγελματική επιτυχία, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ αποτελεί τη Νο1 σχολή για σπουδές Πληροφορικής!

Σπούδασε στη Νο.1 Σχολή Πληροφορικής

Εξασφάλισε το επαγγελματικό σου μέλλον σπουδάζοντας στη μοναδική σχολή με τις πιο καινοτόμες ειδικότητες (Τεχνικός Λογισμικού Η/Υ, Τεχνικός Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών, ΙΕΚ Τεχνικός Η/Υ και Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής). Η εξειδίκευσή σου σε μία από αυτές, αποτελεί μια σύγχρονη και προσοδοφόρα επαγγελματική προοπτική.

Στη σημερινή εποχή το επάγγελμα είναι από τα πιο περιζήτητα λόγω της αυξανόμενης ταχύτητας της πληροφορίας σε κάθε κοινωνία, την αμεσότητα της ενημέρωσης και το χαμηλό κόστος έναρξης επιχείρησης. Βρες και εσύ την δική σου θέση στον συνεχώς εξελισσόμενο χώρο της πληροφορικής, αποκτώντας εξειδικευμένες γνώσεις και εμπειρίες μέσω των σπουδών σου στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ. Έχοντας στη διάθεση σου έναν υπερσύγχρονο εργαστηριακό εξοπλισμό (σε περιβάλλον Pc και Mac), με πληθώρα σύγχρονων σεμιναρίων, καινοτόμα μαθήματα, νέες τεχνολογίες και δουλεύοντας σε πραγματικές συνθήκες εργασίας, γίνε

Γιατί να επιλέξω Σπουδές Πληροφορικής

Ο κόσμος των Υπολογιστών δεν σταματάει να εξελίσσεται και να συναρπάζει.. Πρόκειται για τα επαγγέλματα του παρόντος και του μέλλοντος! Μπορείς να φανταστείς έναν κόσμο χωρίς διαδίκτυο, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα και συσκευές; Επέλεξε την ειδικότητα που σου ταιριάζει και αξιοποίησε στο έπακρο τις απεριόριστες δυνατότητες τους συμβάλλοντας σε ένα καλύτερο αύριο.

• Ολοκληρωμένη εκπαίδευση: Μάθε να «μιλάς» όλες τις γλώσσες προγραμματισμού, γνώρισε την Τεχνητή νοημοσύνη και δώσε λύσεις σε υπολογιστικά προβλήματα ως ένας/μια ολοκληρωμένος/η επιστήμονας, μέσα από τα ολοκληρωμένα προγράμματα σπουδών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ.

• Δημιούργησε ιστοσελίδες, e-shops, portals και 3D παιχνίδια, ανέπτυξε πρωτότυπες διαδραστικές εφαρμογές και απέκτησε γνώσεις και δεξιότητες σε ένα ευρύ φάσμα τεχνολογιών.

• Απέκτησε εμπειρία αξιοποιώντας τις μοναδικές ευκαιρίες εκπαίδευσης μέσα από δραστηριότητες που συμπληρώνουν τη μάθηση. Η διδασκαλία «outside of the box» που σου προσφέρει το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, μέσω των εκπαιδευτικών επισκέψεων σε εταιρείες Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών, για σύνδεση της θεωρίας με την πράξη, σε πάει ένα βήμα μπροστά, μαθαίνοντας πλάι στους καλύτερους!

• Σίγουρη επαγγελματική εξασφάλιση: Οι απόφοιτοι των προγραμμάτων Πληροφορικής και Η/Υ του ΙΕΚ ΑΛΦΑ απασχολούνται σε υψηλό ποσοστό στην αγορά εργασίας, απολαμβάνοντας προοπτικές γρήγορης ανέλιξης με υψηλές απολαβές.


Δείτε μερικές από τις ιστορίες επιτυχίας!
ΔΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
people