Το Όραμά μας

 

Διανύοντας μια καταξιωμένη πορεία στα ελληνικά εκπαιδευτικά δρώμενα, συμβάλλουμε ουσιαστικά στην αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό της ιδιωτικής εκπαίδευσης, αποτελώντας παράλληλα Σύμβολο Επαγγελματικής Επιτυχίας.

Παρακολουθώντας συνεχώς τις παγκόσμιες εξελίξεις στην Εκπαίδευση και αφουγκραζόμενοι τα μηνύματα των καιρών, πρωτοστατούμε, εκφράζοντας πρωτοποριακές ιδέες, συνάπτοντας προνομιακές, διεθνείς συνεργασίες και υλοποιώντας με επιτυχία, καινοτόμα εκπαιδευτικά εγχειρήματα.

 

Η Φιλοσοφία μας

 

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ στον εκπαιδευτικό «χάρτη» της χώρας μας, πρωτοπορώντας στην παροχή σπουδών υψηλής ποιότητας για τους χιλιάδες σπουδαστές μας που είναι μέλη της μεγαλύτερης εκπαιδευτικής οικογένειας στην Ελλάδα.

 

ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥΜΕ ως προς τις εκπαιδευτικές, αλλά και τις κοινωνικές πρωτοβουλίες μας.


ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΖΟΜΑΣΤΕ, 
αναπτύσσουμε νέες δραστηριότητες, δημιουργούμε πρωτοπόρα προγράμματα, συνάπτουμε στρατηγικές συνεργασίες κύρους και θέτουμε γερές βάσεις για την επαγγελματική κατάρτιση, έχοντας βαθιά συναίσθηση του χρέους μας απέναντι στη νέα γενιά.

ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ στον Αθλητισμό, έχοντας αφιερώσει μεγάλο μέρος των εκπαιδευτικών μας πρωτοβουλιών στην ανάδειξη και ενίσχυση του δίπολου «Αθλητισμός & Εκπαίδευση».

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ένα περιβάλλον εκπαίδευσης, εφάμιλλο των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και εξασφαλίσαμε συνέχιση σπουδών για περαιτέρω εξειδίκευση.

ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ διαχρονικά τις ανάγκες της αγοράς και παρέχουμε σπουδές για επαγγέλματα με υψηλή ζήτηση.

ΕΝΤΑΣΣΟΥΜΕ 
συνεχώς στο ακαδημαϊκό και διοικητικό μας προσωπικό έμπειρα στελέχη και καθηγητές, οι οποίοι είναι καταξιωμένοι επαγγελματίες στην αγορά εργασίας ή έγκριτοι ακαδημαϊκοί.

ΕΠΙΤΥΧΑΜΕ υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και ποιότητας σπουδών για κάθε μία από τις 95 ειδικότητες που παρέχουμε.

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΑΜΕ τις συνθήκες της παρεχόμενης επαγγελματικής κατάρτισης στην Ελλάδα, αξιοποιώντας πρώτοι τις Νέες Τεχνολογίες και τα σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα στην καθημερινή διδασκαλία.

ΚΑΤΑΞΙΩΘΗΚΑΜΕ 
στην αγορά εργασίας και στον επιστημονικό κόσμο, καταθέτοντας σημαντικό εκπαιδευτικό, ερευνητικό, πολιτιστικό και κοινωνικό έργο.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ με τους μεγαλύτερους οργανισμούς και με κορυφαίες εγχώριες και πολυεθνικές επιχειρήσεις, φέρνοντας τους σπουδαστές μας σε επαφή με πιθανούς μελλοντικούς τους εργοδότες και επιτυγχάνοντας υψηλά ποσοστά επαγγελματικής αποκατάστασης και επιτυχίας για τους αποφοίτους μας

ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ 
εκπαίδευση που στοχεύει στην ολοκληρωμένη και πολύπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας των χιλιάδων νέων που μας επιλέγουν για τις σπουδές τους, μέσα από ένα πλήθος εκπαιδευτικών, κοινωνικών, πολιτιστικών και αθλητικών δραστηριοτήτων, δημιουργώντας παράλληλα τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την πλέον αποτελεσματική διασύνδεσή τους με την αγορά εργασίας.

Συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας και ο Σύμβουλος Εκπαίδευσης θα επικοινωνήσει μαζί σου

    Με την αποστολή των στοιχείων σας, αποδέχεστε την πολιτική του ΙΕΚ ΑΛΦΑ σχετικά με τη συλλογή και χρήση των προσωπικών δεδομένων.