Σπουδές Υγείας

Τα επαγγέλματα Υγείας είναι διαχρονικά, με συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση για εξειδικευμένους επαγγελματίες. Πρόκειται για απαιτητικά επαγγέλματα, με έντονους ρυθμούς, τα οποία απευθύνονται σε άτομα που χαρακτηρίζονται απόοργανωτικότητα, υπευθυνότητα, ψυχικό σθένος και ικανότητα εργασίας υπό πίεση.
Η διάθεση προσφοράς προς το συνάνθρωπο και η ανάγκη να θέσεις τον εαυτό σου στην υπηρεσία όλων εκείνων που νοσούν αποτελούν, βασικές προϋποθέσεις για να επιλέξεις επαγγέλματα Υγείας.
Στα Ι.ΙΕΚ ΑΛΦΑ, λαμβάνεις ολοκληρωμένη εκπαίδευση υψηλών προδιαγραφών, από καταξιωμένους επιστήμονες, σε πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια, γεγονός που σε καθιστά ικανό να σταδιοδρομήσεις στο επάγγελμα Υγείας που θα επιλέξεις.

Επίλεξε Επαγγέλματα Υγεία στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ!

Στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ, λαμβάνεις ολοκληρωμένη εκπαίδευση υψηλών προδιαγραφών, από καταξιωμένους επιστήμονες, σε πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια, γεγονός που σε καθιστά ικανό να σταδιοδρομήσεις στο επάγγελμα Υγείας που θα επιλέξεις. Με υπεροχή και συνέπεια, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ σου παρέχει επαγγελματική εξειδίκευση (επιλογή ανάμεσα σε 15 διαφορετικές ειδικότητες), εξασφαλίζοντάς σου άμεση απορρόφηση από τους μεγαλύτερους Φορείς Υγείας της χώρας.

Βρες και εσύ την δική σου θέση στον συνεχώς εξελισσόμενο κλάδο της υγείας, αποκτώντας εξειδικευμένες γνώσεις και εμπειρίες μέσω των σπουδών σου στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ.

Γιατί να επιλέξω Σπουδές Υγείας

Η διάθεση προσφοράς προς το συνάνθρωπο και η ανάγκη να θέσεις τον εαυτό σου στην υπηρεσία όλων εκείνων που νοσούν αποτελούν, εξάλλου, βασικές προϋποθέσεις για να επιλέξεις επαγγέλματα Υγείας.

Στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ, λαμβάνεις ολοκληρωμένη εκπαίδευση υψηλών προδιαγραφών, από καταξιωμένους επιστήμονες, σε πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια, γεγονός που σε καθιστά ικανό να σταδιοδρομήσεις στο επάγγελμα Υγείας που θα επιλέξεις. Με υπεροχή και συνέπεια, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ σου παρέχει επαγγελματική εξειδίκευση (επιλογή ανάμεσα σε 15 διαφορετικές ειδικότητες όπως Βοηθός Φυσικοθεραπευτή, Βοηθός Εργοθεραπείας, Βοηθός Νοσηλευτικής, Πλήρωμα Ασθενοφόρου, Μαιευτική, Βοηθός Ιατρικών Εργαστηρίων κ.α.), εξασφαλίζοντάς σου άμεση απορρόφηση από τους μεγαλύτερους Φορείς Υγείας της χώρας. Βρες και εσύ την δική σου θέση στον συνεχώς εξελισσόμενο κλάδο της υγείας, αποκτώντας εξειδικευμένες γνώσεις και εμπειρίες μέσω των σπουδών σου στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ.


Δείτε μερικές από τις ιστορίες επιτυχίας!
ΔΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
people