Πάντα με επίκεντρο την ποιότητα στην εκπαίδευση και με γνώμονα την επιτυχία σου, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ αποτελεί την… ΑΛΦΑ σου επιλογή για να αποκτήσεις Ισχυρό Κρατικό Πτυχίο, αναγνωρισμένο στην Ελλάδα και στις άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σπουδάζοντας σύγχρονα επαγγέλματα, με άμεση απορρόφηση από την αγορά εργασίας.

 

Η υψηλή ποιότητα σπουδών που παρέχουμε, αλλά και η Εξειδικευμένη Πρακτική Άσκηση –πολλές φορές και με αμοιβή- που εξασφαλίζουμε στους σπουδαστές μας και που οδηγεί σε προσλήψεις στις πιο ισχυρές επιχειρήσεις της Ελλάδας, καθιστούν τα ΙΕΚ ΑΛΦΑ ως κορυφαία επιλογή για αναγνωρισμένη επαγγελματική κατάρτιση.

Με λίγα λόγια; Το πτυχίο που θα αποκτήσεις, αποφοιτώντας από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, έχει ουσιαστική εκπαιδευτική αξία και αποτελεί, διαχρονικά, «διαβατήριο» για την αγορά εργασίας και σταθερή επένδυση για τη μετέπειτα επιτυχημένη επαγγελματική σου σταδιοδρομία!

 

info image
Έχεις να ρωτήσεις κάτι;
Ας μιλήσουμε!

 

Συγκεκριμένα, το Δίπλωμα που θα αποκτήσεις με την επιτυχή αποφοίτησή σου από το Ι.ΙΕΚ ΑΛΦΑ:

  • είναι αναγνωρισμένο τόσο στην Ελλάδα, όσο και στις άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης -δίνοντάς σου τη δυνατότητα για συνέχιση των σπουδών σου σε Ελλάδα και εξωτερικό- ως Δίπλωμα Επαγγελματικής Κατάρτισης, Επιπέδου 4, (Ν. 4186/2013, άρθρο 25, παρ.1ε), που αντιστοιχεί σε Επίπεδο Σπουδών 5 με βάση την αντιστοίχηση του Εθνικού Πλαισίου Προσόντων.
  • είναι Κρατικό και χορηγείται από το Υπουργείο Παιδείας, έπειτα από τη συμμετοχή σου στις εξετάσεις πιστοποίησης που διενεργεί ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π), στις οποίες συμμετέχουν ισότιμα οι απόφοιτοι όλων των ΙΕΚ της χώρας, δημοσίων και ιδιωτικών
  • είναι απολύτως ισότιμο των Δημοσίων ΙΕΚ

Επιπλέον, αναφορικά με τις προσλήψεις στο Δημόσιο, ως κάτοχος του Διπλώματος του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, έχεις το δικαίωμα να συμμετάσχεις στους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ για διορισμό (Π.Δ.50/27/2001 ΦΕΚ 39/Α’/5-3-2001 & Π.Δ. 347/2003, ΦΕΚ 115/Α’/31-12-03), και μοριοδοτείσαι με 150 μονάδες (Άρθρο 8 Ν. 3051/2002, ΦΕΚ 220/Α/20-9-02)

Συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας και ο Σύμβουλος Εκπαίδευσης θα επικοινωνήσει μαζί σου









    Με την αποστολή των στοιχείων σας, αποδέχεστε την πολιτική του ΙΕΚ ΑΛΦΑ σχετικά με τη συλλογή και χρήση των προσωπικών δεδομένων.