Επαγγελματικές Πιστοποιήσεις

 

Τα ΙΕΚ ΑΛΦΑ παρέχουν σε όλους τους σπουδαστές τους το συγκριτικό πλεονέκτημα να αποκτήσουν ισχυρές επαγγελματικές πιστοποιήσεις , οι οποίες προσδίδουν περαιτέρω αξία στο πτυχίο τους, με προοπτικές διεθνούς αναγνώρισης, ενώ ενισχύουν ταυτόχρονα το βιογραφικό τους, καθιστώντας τους ανταγωνιστικούς στην αγορά εργασίας.

Οι επαγγελματικές πιστοποιήσεις που παρέχουν τα ΙΕΚ ΑΛΦΑ συντελούν στη γρήγορη επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων τους και επισφραγίζουν την επαγγελματική τους επιτυχία.

 

Η πιστοποίηση του Βρετανικού Φορέα NCFE συμβάλλει στην επιτυχία εκατομμύρια εκπαιδευόμενων σε όλους τους τομείς σπουδών, οδηγώντας τους στην εκπλήρωση των προσωπικών και επαγγελματικών τους στόχων. Κάνει τη διαφορά στο βιογραφικό των αποφοίτων των ΙΕΚ ΑΛΦΑ, λόγω της διαβάθμισης του πτυχίου τους, γεγονός που τους εξασφαλίζει σημαντικές ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης και συνέχισης σπουδών στην Ευρώπη και σε όλον τον κόσμο.

 

Το ECDL είναι το Νο1 πρόγραμμα πιστοποίησης γνώσεων και δεξιοτήτων στη χρήση υπολογιστών, αποτελώντας ένα παγκοσμίως αποδεκτό πρότυπο αξιολόγησης.

Δεν θα μπορούσε λοιπόν, να λείπει από τις επαγγελματικές πιστοποιήσεις που παρέχουν τα ΙΕΚ ΑΛΦΑ στους σπουδαστές τους!

Το ECDL αποτελεί για τους κατόχους του μια ευρέως αποδεκτή πιστοποίηση σε διεθνές επίπεδο -από πολυεθνικές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα σε 150 χώρες, μεγάλους οργανισμούς, κρατικούς φορείς, κυβερνήσεις, διεθνείς οργανώσεις, καθώς και από την ακαδημαϊκή κοινότητα και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας και ο Σύμβουλος Εκπαίδευσης θα επικοινωνήσει μαζί σου

    Με την αποστολή των στοιχείων σας, αποδέχεστε την πολιτική του ΙΕΚ ΑΛΦΑ σχετικά με τη συλλογή και χρήση των προσωπικών δεδομένων.