Ημέρες Καριέρας

Όλοι οι σπουδαστές και απόφοιτοι του ΙΕΚ ΑΛΦΑ συμμετέχουν στις Ημέρες Καριέρας (Career Days) , μία διοργάνωση που έχει ως στόχο τη σύνδεση των νέων της χώρας μας με την αγορά εργασίας και στη διάρκεια της οποίας, οι σπουδαστές και απόφοιτοί μας έρχονται σε επαφή με εκπροσώπους κορυφαίων εταιρειών όλων των κλάδων της αγοράς και να δίνουν συνεντεύξεις εργασίας σε πιθανούς μελλοντικούς τους εργοδότες.

Τις Ημέρες Καριέρας διοργανώνει το Γραφείο Εργασίας Αποφοίτων και Σπουδαστών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, το οποίο είναι μεταξύ των πιο αποτελεσματικών και σύγχρονων γραφείων εύρεσης εργασίας στην Ελλάδα, συνεργαζόμενο με ένα δίκτυο 4.000 εγχώριων και πολυεθνικών επιχειρήσεων.

Ως αντίβαρο στην ανεργία που μαστίζει την ελληνική νεολαία, οι Ημέρες Καριέρας στέφονται κάθε χρόνο με μεγάλη επιτυχία, καθώς εκατοντάδες τελειόφοιτοι και απόφοιτοι δίνουν βροντερό «παρών» στη διοργάνωση που τους δίνει την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με ισχυρά ονόματα της αγοράς εργασίας, σε κλάδους όπως ο Τουρισμός, η Πληροφορική, η Υγεία, η Ομορφιά, τα Ναυτιλιακά κ.ο.κ.

Συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας και ο Σύμβουλος Εκπαίδευσης θα επικοινωνήσει μαζί σου

    Με την αποστολή των στοιχείων σας, αποδέχεστε την πολιτική του ΙΕΚ ΑΛΦΑ σχετικά με τη συλλογή και χρήση των προσωπικών δεδομένων.