19 January 2018

ΑΛΦΑ ΕΠΙΛΟΓΗ Θεσσαλονίκης: Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησαν τα Ταχύρυθμα Σεμινάρια Barista

Τα πρωτοποριακά μαθήματα στο υπερσύγχρονο εργαστήριo Τουρισμού που διοργανώνει η Σχολή «The Βar Τraining Αcademy» του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης ΑΛΦΑ ΕΠΙΛΟΓΗ με στρατηγικούς συνεργάτες την Cellini Espresso & ΜΕΒΓΑΛ Specialistas, εμπλουτίζουν το βιογραφικό των σπουδαστών επικυρώνοντας τη γνώση και εμπειρία τους στην παρασκευή και service καφέ και ροφημάτων!

Το πρόγραμμα Barista απευθύνεται προς όλους όσους ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με την Τέχνη του Καφέ. Αυτοί μπορεί να είναι σπουδαστές και απόφοιτοι Σχολών Επισιτισμού και Τουρισμού, ιδιοκτήτες και εργαζόμενοι καφέ-μπαρ, καθώς και όσοι επιθυμούν να εργαστούν άμεσα ως Barista.

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΑΛΦΑ ΕΠΙΛΟΓΗ εγγυάται την υψηλή ποιότητα εκπαίδευσης παρέχοντας συγχρόνως τα πιο ανταγωνιστικά δίδακτρα στην αγορά. Οι εκπαιδευόμενοι μπορούν επίσης να συμμετάσχουν σε σεμινάρια- παρουσιάσεις café-bar, ξενοδοχείων, εστιατορίων και εταιρειών ποτών, όπως και στην εβδομάδα Επισιτισμού-Τουρισμού του EDUCATION FESTIVAL, του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη, με πλήθος δωρεάν σεμιναρίων, συνεδρίων, ημερίδων και workshops.

Τα πρωτοποριακά μαθήματα στο υπερσύγχρονο εργαστήριo Τουρισμού που διοργανώνει η Σχολή «The Βar Τraining Αcademy» του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης ΑΛΦΑ ΕΠΙΛΟΓΗ, εμπλουτίζουν το βιογραφικό των σπουδαστών επικυρώνοντας τη γνώση και εμπειρία τους στην παρασκευή και service καφέ και ροφημάτων. Η δικτύωση, ο επαγγελματισμός και η άρτια εκπαίδευση καθιστούν το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης την ΑΛΦΑ ΕΠΙΛΟΓΗ για την άμεση κατάρτιση και εγγυημένη επαγγελματική αποκατάσταση όσων το εμπιστεύονται.

 

Κέντρο Διά Βίου Μάθησης 2 «ΑΛΦΑ Επιλογή»

Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, Τηλ: 2310552406

http://www.alfa-studies.gr

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ