31 July 2023

ΑΛΦΑ studies: Μεγάλη Εκπαιδευτική Συνεργασία του Τομέα Αισθητικής με τον Όμιλο «Dr Prinou»

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΑ DR PRINOU ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΟΥ “EXECUTIVE DIPLOMA IN AESTHETIC & PARAMEDICAL APPLICATIONS

Μια μεγάλη εκπαιδευτική συνεργασία με τον κορυφαίο Όμιλο Δερματολογικών Ιατρείων & Κέντρων Αισθητικής “Dr Prinou” –με 60ετή εμπειρία και πολλαπλές καινοτομίες στον κλάδο της Αισθητικής Ιατρικής- εξασφάλισε ο Τομέας Αισθητικής του Κέντρου Ανωτέρων Σπουδών ΑΛΦΑ studies, διευρύνοντας το ισχυρό δίκτυο 4.000 συνεργαζόμενων επιχειρήσεων του εκπαιδευτικού Ομίλου ΑΛΦΑ σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα & Θεσσαλονίκη!

Με την εν λόγω εκπαιδευτική συνεργασία το ΑΛΦΑ studies ανεβάζει ακόμα περισσότερο τον πήχη στη μετεκπαίδευση, καθώς εξασφαλίζει θέσεις εργασίας στον Όμιλο Dr Prinou –που διαθέτει παραρτήματα σε όλη την Ελλάδα- σε όλους τους σπουδαστές του προγράμματος εξειδίκευσης  Executive Diploma in Aesthetic & Paramedical Applications με την εγγραφή τους στο πρόγραμμα!

Στο πλαίσιο της συνεργασίας εξάλλου, τα Dr Prinou -από τους μεγαλύτερους ομίλους στον κλάδο της Δερματολογίας & της Αισθητικής- παρέχουν τους επαγγελματικούς χώρους, τα εργαστήρια και το εξειδικευμένο ιατρικό τους προσωπικό (ιατρούς, νοσηλευτές, φυσικοθεραπευτές, αισθητικούς), για τη διεξαγωγή των εργαστηριακών μαθημάτων του Executive Diploma in Aesthetic & Paramedical Applications.

Ως εκ τούτου, οι σπουδαστές και σπουδάστριες του προγράμματος θα έχουν πρακτική εξάσκηση υψηλού επιπέδου, η οποία σε συνδυασμό με την ποιοτική ακαδημαϊκή κατάρτιση του εκπαιδευτικού ομίλου ΑΛΦΑοδηγεί στην απόλυτη εξειδίκευσή τους στις αισθητικές και παραϊατρικές εφαρμογές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι σπουδαστές  του εν λόγω προγράμματος εξειδίκευσης θα έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν στα πιο σύγχρονα πρωτόκολλα αισθητικών και παραϊατρικών εφαρμογών, που εισάγει πρώτος στην Ελλάδα ο Όμιλος Dr Prinou.

Το Κέντρο Ανωτέρων Σπουδών AΛΦΑ studies ευχαριστεί θερμά τον Όμιλο Dr Prinou για τη σημαντική συμβολή τoυ στην περαιτέρω αναβάθμιση των εκπαιδευτικών υπηρεσιών που παρέχει.

Για περισσότερες πληροφορίες & εγγραφές:

  • http://alfa-studies.gr/
  • ΑΛΦΑ studies Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500
  • ΑΛΦΑ studies Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313
  • ΑΛΦΑ studies Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117
  • ΑΛΦΑ studies Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406
ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ