31 July 2023

ΑΛΦΑ studies: Νέα Συνεργασία του Τομέα Ομορφιάς με την εταιρεία μηχανημάτων Αισθητικής Ιατρικής “Pantimeless”

ΒΑΣΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ “EXECUTIVE DIPLOMA IN AESTHETIC & PARAMEDICAL APPLICATIONS

Μια ακόμα σημαντική συνεργασία με την εταιρεία εισαγωγής μηχανημάτων Αισθητικής ΙατρικήςPantimeless”, με πολυετή εμπειρία στον κλάδο, εξασφάλισε ο Τομέας Ομορφιάς του ΑΛΦΑ studies Γλυφάδας, διευρύνοντας το ισχυρό δίκτυο 4.000 συνεργαζόμενων επιχειρήσεων του κορυφαίου εκπαιδευτικού ομίλου σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα & Θεσσαλονίκη!

Στο πλαίσιο της εν λόγω συνεργασίας, η γνωστή εταιρεία στον κλάδο των παραϊατρικών εφαρμογών θα προσφέρει την απαραίτητη εργαστηριακή εξάσκηση σε όσους και όσες επιλέγουν το πρόγραμμα εξειδίκευσης στην Ιατρική Αισθητική του ΑΛΦΑ studies, Executive Diploma in Aesthetic & Paramedical Applications, ώστε σε συνδυασμό με την ποιοτική ακαδημαϊκή κατάρτιση του εκπαιδευτικού ομίλου ΑΛΦΑ- να εξειδικευτούν στις αισθητικές και παραϊατρικές εφαρμογές.

Συγκεκριμένα, οι σπουδαστές του εν λόγω προγράμματος θα έχουν την ευκαιρία να εξοικειωθούν σε τεχνολογίες και πρωτοκόλλα εφαρμογών τελευταίας γενιάς, με γνώμονα την άριστη εξοικείωσή τους με το αντικείμενο της Αισθητικής και των παραϊατρικών εφαρμογών.

Επιπλέον, η νέα εκπαιδευτική συνεργασία περιλαμβάνει -εκτός από εργαστηριακά μαθήματα- σεμινάρια με εισηγητές επαγγελματίες της εταιρείας “Pantimeless” και κοινές δράσεις.

 Το AΛΦΑ studies ανεβάζει ακόμα περισσότερο τον πήχη ως προς την παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης στους σπουδαστές του, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για την επαγγελματική τους αποκατάσταση & επιτυχία στο ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων Δερματολογικών Ιατρείων, Κλινικών Αισθητικής Ιατρικής και Medical Spas που διαθέτει!

Το Κέντρο Ανωτέρων Σπουδών AΛΦΑ studies ευχαριστεί θερμά την εταιρεία Pantimeless για τη σημαντική συμβολή της στην περαιτέρω αναβάθμιση των εκπαιδευτικών υπηρεσιών που παρέχει.

Για περισσότερες πληροφορίες & εγγραφές:

  • http://alfa-studies.gr/
  • ΑΛΦΑ studies Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500
  • ΑΛΦΑ studies Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313
  • ΑΛΦΑ studies Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117
  • ΑΛΦΑ studies Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406
ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ