24 January 2018

Βράβευση του ΙΕΚ ΑΛΦΑ από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής για την παροχή υποτροφιών σε παιδιά αστυνομικών

Mία πολύτιμη βράβευση ήρθε να προστεθεί στα βραβεία του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, αναφορικά με τις πρωτοβουλίες του στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, αυτήν τη φορά από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής για την παροχή υποτροφιών σε παιδιά μελών της Ένωσης, για σπουδές σε Προπονητική, Φυσικοθεραπεία, Αθλητική Δημοσιογραφία, Διαιτολογία, Διοίκηση & Οικονομία, Νοσηλευτική, Μαγειρική, Τουριστικά και άλλες 87 περιζήτητες ειδικότητες.

Αποδεικνύοντας έμπρακτα την κοινωνική του ευαισθησία σε κάθε ευκαιρία, από φιλανθρωπικά bazaars και έρανους αγάπης, μέχρι εκστρατείες ευαισθητοποίησης και εθελοντικές δράσεις προστασίας του περιβάλλοντος, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη πρωταγωνιστεί και στην παροχή υποτροφίων σπουδών. Έχοντας ουσιαστικά καθιερώσει το θεσμό των υποτροφιών στη χώρα μας, ο κορυφαίος εκπαιδευτικός φορέας προσφέρει ετησίως το μεγαλύτερο αριθμό υποτροφιών σπουδών μεταξύ των ΙΕΚ στην Ελλάδα, σε αθλητές, δήμους, περιφέρειες, ενώσεις, ιδρύματα, αθλητικές ομάδες, κ.α.

Η εν λόγω βράβευση του ΙΕΚ ΑΛΦΑ για την αμέριστη στήριξή του στην Ελληνική Αστυνομία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Ετήσιου Χορού της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής 2018, στο Posidonio Music Hall. Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Αθλητικού Τομέα του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, κ. Αντώνης Γλύκας, από τον πρόεδρο της Ένωσης κ. Γιώργο Καλιακμάνη και το Διοικητικό Συμβούλιο.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ