25 January 2018

Δωρεάν σεμινάριο με θέμα «Σύνταξη Βιογραφικού με εφαρμογή του προτύπου Europass» διεξήχθη από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης

Το Job Center του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης διοργάνωσε δωρεάν σεμινάριο με θέμα «Σύνταξη Βιογραφικού με εφαρμογή του προτύπου Europass», την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018, στις εγκαταστάσεις του Βαλαωρίτου 9.

 

Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο κος Κυριάκος Βάϊκος, Υπεύθυνος του Γραφείου Εργασίας Αποφοίτων & Σπουδαστών του Ι.ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, ο οποίος πραγματοποίησε μία διεξοδική ενημέρωση στους σπουδαστές όλων των ειδικοτήτων, για τη σύνταξη του βιογραφικού τους σημειώματος με τη χρήση του προτύπου Europass.

 

Από την παρουσίαση οι σπουδαστές κατάλαβαν ότι το βιογραφικό σημείωμα αποτελεί η πρώτη εικόνα τους, ως υποψήφιοι εργαζόμενοι, κάτι που αναδεικνύει τη σπουδαιότητα που διαδραματίζει η φωτογραφία, η εικόνα, η δομή και το περιεχόμενο του βιογραφικού στην απόκτηση μίας θέσης εργασίας. Εκτός αυτών οι συμμετέχοντες κατέκτησαν το πλεονέκτημα χειρισμού του προτύπου Europass, που θα τους λύσει τα χέρια στην ανανέωση των στοιχείων και προσόντων τους στο βιογραφικό με ευκολία και ταχύτητα, συμβάλλοντας στην αμεσότερη επαγγελματική τους αποκατάσταση.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ