3 October 2023

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Σπουδές Αισθητικής & Μακιγιάζ με τον Make Up Expert, Βαγγέλη Θώδο

ΚΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΓΡΑΦH & ΜΑΘΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΜΑΚΕ UP ARTIST TΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ BRAND ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ “SHISHEIDO

Την «υπογραφή» του Make Up Expert Βαγγέλη Θώδου έχουν από φέτος τα πρωτοποριακά τμήματα-πρότυπο του Τομέα Ομορφιάς του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας, καθώς ο γνωστός Make Up Artist του κορυφαίου brand καλλυντικών “Shisheido» εντάσσεται στο ακαδημαϊκό δυναμικό του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας.  Ως επικεφαλής των Σπουδών Αισθητικής & Μακιγιάζ –με γνώμονα τις  σημαντικές γνώσεις και τη μεγάλη επαγγελματική του εμπειρία στα backstages διεθνών οίκων μόδας (Dior, Dolce&Gabbana, Givenchy, Zandra Rhodes, Anna Molinari, κ.α.)- ο κ. Βαγγέλης Θώδος θα είναι από τη φετινή ακαδημαϊκή χρονιά (2023-2024) στη διάθεση των νέων που επιλέγουν το Νο1 ΙΕΚ στην Αθήνα για Σπουδές Μακιγιάζ!

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ -που έχει αναδειχθεί σε κορυφαίο Beauty School κατέχοντας την πρωτιά σε βραβευμένους σπουδαστές και επιτυχημένους απόφοιτους- ανεβάζει με τον κ. Βαγγέλη Θώδο ακόμα πιο ψηλά τον πήχη αναφορικά με την ποιότητα σπουδών στον κλάδο της Αισθητικής & του Μακιγιάζ.

Για όλους όσους ενδιαφέρονται για Σπουδές Υπεροχής στο Μακιγιάζ, που εγγυώνται ποιοτική, ολοκληρωμένη κατάρτιση και άμεση επαγγελματική αποκατάσταση, η εγγραφή στα νέα τμήματα Ομορφιάς του ΙΕΚ ΑΛΦΑ αποτελεί αδιαμφισβήτητη επιλογή.

Για περισσότερες πληροφορίες & εγγραφές στα Νέα Τμήματα Οκτωβρίου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα επικοινωνίας https://iekalfa.gr/tomeis-spoydwn/omorfia/eidikos-efarmogwn-aisthhtikhs/ , και ένας Σύμβουλος Εκπαίδευσης θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί τους!

INFO

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ