5 February 2024

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Δωρεάν Σεμινάριο Προπονητικής με τον coach της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Κ-19, Αναστάσιο Θέο

ΔΕΥΤΕΡΑ 5/2 ΣΤΙΣ 12.00

Τον… «δρόμο για την επιτυχία» θα δείξει ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Νέων Κ-19, κ. Αναστάσιος Θέος, στο πλαίσιο του ομώνυμου δωρεάν σεμιναρίου Προπονητικής που διοργανώνει ο Τομέας Αθλητισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου στις 12.00!

Το εν λόγω σεμινάριο –το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΛΦΑ στη Γλυφάδα (Λ. Βουλιαγμένης 57)- αποτελεί αποκλειστικό προνόμιο για τους σπουδαστές Προπονητικής, Αθλητικής Δημοσιογραφίας, Φυσικοθεραπείας και Διαιτολογίας του κορυφαίου ΙΕΚ στις Σπουδές Αθλητισμού, στο πλαίσιο της παροχής δωρεάν σεμιναρίων Προπονητικής, με εισηγητές σημαντικές προσωπικότητες και αστέρες του Αθλητισμού! 

 

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι σπουδαστές των ειδικοτήτων «Προπονητής Αθλημάτων», «Βοηθός Φυσικοθεραπευτή», «Αθλητικός Δημοσιογράφος» και «Στέλεχος Διατροφής και Διαιτολογίας», έχουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα να παρακολουθούν, δωρεάν, πλήθος εξειδικευμένων σεμιναρίων, με εισηγητές τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του Αθλητισμού. 

Σε όλους τους συμμετέχοντες του σεμιναρίου χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης για ισχυρό βιογραφικό!

Σπούδασε κι εσύ Προπονητική στο ΙΕΚ των Πρωταθλητών- Τελευταίες θέσεις για Εγγραφές με προνομιακά δίδακτρα στα Νέα Τμήματα Φεβρουαρίου:

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ