4 September 2017

ΙΕΚ ΑΛΦΑ: Υποτροφίες Σπουδών και επιδότηση διδάκτρων για τα παιδιά των μελών της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής

ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΤΟ ΙΕΚ ΑΛΦΑ ΣΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ

 

Δύο υποτροφίες σπουδών πλήρους φοίτησης, καθώς και επιδότηση διδάκτρων 30% σε όλα τα παιδιά των μελών της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής προσφέρει το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018.

Οι υποτροφίες και η επιδότηση διδάκτρων παρέχονται για φοίτηση στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΛΦΑ σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα ή Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο νέας μεγάλης συνεργασίας μεταξύ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής και του ΙΕΚ ΑΛΦΑ.

Οι δικαιούχοι υπότροφοι, οι οποίοι θα επιλεγούν από το Δ.Σ. της Ένωσης με κοινωνικά κριτήρια, μπορούν να επιλέξουν οποιαδήποτε ειδικότητα επιθυμούν από τους 19 Τομείς Σπουδών και τις 95 περιζήτητες ειδικότητες του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, για Ισχυρό Κρατικό Πτυχίο -διαβατήριο για την αγορά εργασίας.

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, πρωτοπόρο στο θεσμό των υποτροφιών κάθε χρόνο, για μεγάλο αριθμό νέων με όρεξη για μάθηση που δεν έχουν όμως την οικονομική δυνατότητα να σπουδάσουν, αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον του και για τον Έλληνα αστυνομικό και την οικογένειά του, που έχει πληγεί από την κρίση.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ