11 October 2017

Ο Τομέας Αγροτικής Ανάπτυξης έδωσε το “παρών” στην εκδήλωση Αγροτικής Επιχειρηματικότητας της Heineken

Οι σπουδαστές του Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης είχαν τη μοναδική ευκαιρία να συμμετέχουν στην εκδήλωση “Growth Makers” που διοργάνωσε η Heineken για τη στήριξη της Αγροτικής Επιχειρηματικότητας και της Καινοτομίας στην Ελλάδα.

 

Μέσα από το “Growth Makers”, η Heineken φιλοδοξεί να ενδυναμώσει τους νέους επιχειρηματίες με γνώση, δεξιότητες και καθοδήγηση, να καλλιεργήσει συνέργειες με θεσμικούς και παραγωγικούς φορείς που θα επιφέρουν προστιθεμένη αξία στο οικοσύστημα και να συμβάλει στη δημιουργία μίας νέας κουλτούρας επιχειρηματικότητας. Το επίκεντρο της συζήτησης είχε θέμα  «Ελληνική αγροτική παραγωγή: δημιουργώντας προστιθέμενη αξία για τη χώρα» κατά την οποία παρουσιάστηκαν οι καλές πρακτικές, τα επιχειρηματικά παραδείγματα, οι ευκαιρίες και οι προοπτικές για τον πρωτογενή τομέα στην Ελλάδα. Η ημερίδα έλαβε χώρα στην θερμοκοιτίδα επιχειρηματικότητας του OK!Thess (Οικοσύστημα Καινοτομίας Θεσσαλονίκης) μια πρωτοβουλία του δήμου Θεσσαλονίκης που συμβάλλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη της καινοτομίας στην πόλη.

 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συνεχούς επιμόρφωσης των σπουδαστών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ για τις εξελίξεις του κλάδου τους.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ