4 April 2019

Παχατουρίδης στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ: «Στόχος σας το καλό παιχνίδι, όχι η δόξα»

ΣΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ, ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ, ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ, & ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

 

Τη σημασία της προσήλωσης στον στόχο τους και πώς να τον πετυχαίνουν σε κάθε παιχνίδι και όχι στο κυνήγι της δόξας, ανέλυσε στους σπουδαστές Αθλητικών Επαγγελμάτων του ΙΕΚ ΑΛΦΑ -και αυριανούς επαγγελματίες!- ο διεθνής ποδοσφαιριστής και προπονητής, Θόδωρος Παχατουρίδης, στο πλαίσιο δωρεάν σεμιναρίου Προπονητικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας.

«Όταν έπαιζα ή και τώρα σαν προπονητής, με ενδιέφερε στο τέλος κάθε παιχνιδιού να ξέρω ότι έχω δώσει τον καλύτερό μου εαυτό για ένα καλό αποτέλεσμα. Δεν έπαιζα για τη δόξα! Η δόξα ήρθε μετά από πολλή και συνεπή σκληρή δουλειά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο γνωστός αθλητής.

Οι σπουδαστές Προπονητικής, Φυσικοθεραπείας, Αθλητικής Δημοσιογραφίας και Διαιτολογίας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν -αποκλειστικά- ακόμα ένα μοναδικό Masterclass Προπονητικής με εισηγητή μια σημαντική προσωπικότητα του Αθλητισμού, ενώ η εισήγηση του Θόδωρου Παχατουρίδη τους κέντρισε τόσο το ενδιαφέρον που τον «βομβάρδισαν» με ερωτήσεις!

Μετά τη διεξαγωγή του σεμιναρίου, ο υπεύθυνος επικοινωνίας και αθλητικού τομέα του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, κ. Αντώνης Γλύκας, απένειμε τιμητική πλακέτα στον γνωστό ποδοσφαιριστή με τη μεγάλη καριέρα στο ενεργητικό του -σε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ, ΙΩΝΙΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ, κ.α.- για την προσφορά του στον Αθλητισμό.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ