27 November 2023

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας βράβευσε τον διεθνή ποδοσφαιριστή & Πρωταθλητή Ευρώπης 2004, Άγγελο Μπασινά

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΙΕΚ

Τον διεθνή ποδοσφαιριστή και Πρωταθλητή Ευρώπης 2004, Άγγελο Μπασινά βράβευσε ο Τομέας Αθλητισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας για την προσφορά του στον Αθλητισμό!

Η βράβευση –διά χειρός του διευθυντή επικοινωνίας & αθλητικού τομέα του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, κου. Αντώνη Γλύκα– πραγματοποιήθηκε στις κεντρικές εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΛΦΑ στην Αθήνα (Πατησίων 31), στο πλαίσιο δωρεάν σεμιναρίου Προπονητικής που παρακολούθησαν οι νέοι σπουδαστές του κορυφαίου ΙΕΚ από τις ειδικότητες της Προπονητικής, της Φυσικοθεραπείας & της Αθλητικής Δημοσιογραφίας, αλλά και πλήθος νέων ενδιαφερομένων για σπουδές στα Αθλητικά Επαγγέλματα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τα μεγαλύτερα ονόματα του Αθλητισμού αλλά και οι κορυφαίοι αθλητικοί φορείς της χώρας επιλέγουν την –επί σειρά ετών- συνεργασία με τον Τομέα Προπονητικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, στο επίπεδο της παροχής υποτροφιών σε νέους αθλητές τους, κοινών δράσεων και συνεργειών για την ανάδειξη του δίπολου «Αθλητισμός & Εκπαίδευση», διοργάνωσης δωρεάν σεμιναρίων και ημερίδων αποκλειστικά για τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, πρακτικής άσκησης των σπουδαστών/αποφοίτων του κορυφαίου Sports School στις αθλητικές εγκαταστάσεις τους, κ.ά. 

Σπούδασε κι εσύ Προπονητική στο ΙΕΚ των Πρωταθλητών:

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ