7 December 2023

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας βράβευσε τον διεθνή καλαθοσφαιριστή & Πρωταθλητή Ευρώπης 1987, Παναγιώτη Φασούλα

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ MASTERCLASS ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΙΕΚ ΑΛΦΑ ΣΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

Την περίφημη «αράχνη» του μπάσκετ και από τους πλέον προσφιλείς Έλληνες αθλητές στο ευρύ κοινό φιλοξένησε ο Τομέας Προπονητικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας, στο πλαίσιο Δωρεάν MasterClass που διοργάνωσε στο υπερσύγχρονο Glyfada Campus του ΙΕΚ ΑΛΦΑ στα Νότια Προάστια (Λ. Βουλιαγμένης 57)!

Ο λόγος για τον διεθνή καλαθοσφαιριστή & Πρωταθλητή Ευρώπης 1987, Παναγιώτη Φασούλα, τον οποίο υποδέχτηκε με ένα θερμό χειροκρότημα πλήθος σπουδαστών του Νο1 ΙΕΚ στη Γλυφάδα από τις ειδικότητες της Προπονητικής, της Φυσικοθεραπείας & της Αθλητικής Δημοσιογραφίας

Στο πλαίσιο της εισήγησής του, ο σπουδαίος Παναγιώτης Φασούλας μίλησε στους αυριανούς επαγγελματίες του αθλητικού κλάδου για την εντυπωσιακή εγχώρια και διεθνή πορεία του στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης –με το υποδειγματικό ήθος και την ταπεινότητα που τον χαρακτηρίζει– δείχνοντάς τους τον δρόμο για την επιτυχία. 

Μετά το πέρας του σεμιναρίου, ο Τομέας Αθλητισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας βράβευσε τον Παναγιώτη Φασούλα, διά χειρός του κου. Αντώνη Γλύκα (Διευθυντή Επικοινωνίας & Αθλητικού Τομέα ΙΕΚ ΑΛΦΑ), παρουσία του κου. Δημήτρη Μαζαράκη (Τομεάρχη Προπονητικής ΙΕΚ ΑΛΦΑ) και των ενθουσιασμένων σπουδαστών.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τα μεγαλύτερα ονόματα του Αθλητισμού επιλέγουν την –επί σειρά ετών- συνεργασία με τον Τομέα Αθλητισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ στο επίπεδο παροχής δωρεάν σεμιναρίων και διαλέξεων, με στόχο την ποιοτική εκπαίδευση των σπουδαστών του Νο1 Sports School της χώρας!

Δήλωσε συμμετοχή & γνώρισε από κοντά τα ινδάλματα του Αθλητισμού σε επόμενα MasterClasses Προπονητικής:

https://iekalfa.gr/tomeis-spoydwn/politismos-athlitismos/proponitis-athlimatwn/

Σπούδασε κι εσύ Προπονητική στο ΙΕΚ των Πρωταθλητών:

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ