8 May 2017

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης έδωσε το δυναμικό “παρών” στο Βίκος Street Relays Θεσσαλονίκη 2017

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, πιστό στην ανάδειξη και ενίσχυση του δίπολου «Αθλητισμός & Εκπαίδευση», έδωσε το δυναμικό “παρών” στο Βίκος Street Relays Θεσσαλονίκη 2017. Οι σπουδαστές από το τμήματα Β. Φυσικοθεραπείας και Παιδαγωγικών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης συμμετείχαν ενεργά στη διοργάνωση προσφέροντας προαγωνιστική και μεταγωνιστική μάλαξη στους δρομείς και face painting στους μικρούς τους φίλους. Φυσικά πολλοί σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΛΦΑ συμμετείχαν στον αγώνα τερματίζοντας όπως πάντα με χαμόγελα, στέλνοντας προς όλες τις κατευθύνσεις το μήνυμα ότι ο Αθλητισμός είναι θέμα παιδείας!

Τα Βίκος Street Relays, είναι μία νέα πρωτοποριακή σειρά σκυταλοδρομιών, που απευθύνονται σε όλο τον κόσμο ανεξαρτήτως φυσικής κατάστασης και για πρώτη φορά ταυτίζονται και συνυπάρχουν αρμονικά ο αγωνιστικός και ο μαζικός αθλητισμός.

Πολύ σημαντικός είναι και ο φιλανθρωπικός σκοπός της διοργάνωσης, αφού τα έσοδα των αγώνων διατέθηκαν για την ενίσχυση του έργου του Συλλόγου “Φίλων των Παιδιών με Χρόνιες Ρευματοπάθειες. Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού και πολιτισμού στην Θεσσαλονίκη , όπως είναι πάντα κοντά σε όλες τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις!


Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας:

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, Βαλαωρίτου 9

Τηλ.: 2310 552406

Δείτε το βίντεο εδώ: https://goo.gl/dTJwv2

 

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ