31 August 2017

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Χορηγός Εκπαίδευσης στο event του καλοκαιριού: το Lake Party Trichonida!

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, ως Μέγας Χορηγός Εκπαίδευσης στο Lake Party Trichonida, έδωσε ραντεβού με τη νεολαία για ένα μαγικό διήμερο διασκέδασης, 20 και 21 Ιουλίου, στο Κτήμα Πιθάρι (Λίμνη Τριχωνίδα), ενώ προσέφερε 5 διπλές προσκλήσεις για το party, μέσω κλήρωσης!

Με σύνθημα την αγάπη για lakesports (lakevolley, κ.ά.), αλλά και με το πάθος για διασκέδαση, το Lake Party άνοιξε τις πόρτες του και υποδέχτηκε τους υποστηρικτές του από νωρίς το μεσημέρι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με δυνατή μουσική από συγκροτήματα και DJ sets on stage!

Πέμπτη 20 Ιουλίου

Τα Υπόγεια Ρεύματα έδωσαν την εκκίνηση για το φετινό καλοκαίρι! Με τη σειρά του ο μοναδικός τραγουδοποιός Παύλος Παυλίδης & Bmovies, ήρθε να μας ξυπνήσει κάθε γλυκιά ανάμνηση, με τραγούδια τόσο από την αξέχαστη εποχή των Ξύλινων Σπαθιών, όσο και από τη μεταγενέστερη διαδρομή του.

Παρασκευή 21 Ιουλίου

ΜΠΛΕ και ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΤΣΑΤΣΟΥ μαζί, σε μια μεγάλη συναυλία για τα 20 χρόνια του συγκροτήματος. Ένα reunion – έκπληξ! Στη συνέχεια, ο Μύρωνας Στρατής και ο Ησαϊας Ματιάμπα συνάντησαν την Ήβη Αδάμου και μαζί ταξίδεψαν το κοινό του Lake Party σε ένα εκρηκτικό, καλοκαιρινό πρόγραμμα γεμάτο ενέργεια και παλμό!

Οι εκπλήξεις όμως δεν τελείωσαν εκεί… Ο Consoul Trainin ανέβηκε στην σκηνή και τα decks πήραν φωτιά! Μαζί του ο Γιώργος Γαϊτάνος, συνοδεύοντας με το βιολί του, και ο Πέτρος Πυλαρινός με τη φωνή του.

Από τη μεγάλη παρέα του Lake Party δεν έλειπε ο resident dj Nick Katsigiannis!

Ο πολυτάλαντος Πάνος Μουζουράκης δίνει το μεγάλο του καλοκαιρινό ραντεβού στο Lake Party, στη Λίμνη Τριχωνίδα, την Παρασκευή 25 Αυγούστου! #savethedate #lakers

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ