1 December 2017

«Τρίποντα ανθρωπιάς & αλληλεγγύης» με αρωγό το IEK ΑΛΦΑ, για την ενίσχυση των πληγέντων κατοίκων της Μάνδρας

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στις 8 μ.μ.

Κλειστό Γυμναστήριο ΜΑΝΔΡΑΣ

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, πιστό στη φιλοσοφία του που το θέλει να υποστηρίζει κατά καιρούς τις προσπάθειες διαφόρων φορέων για τη στήριξη κοινωνικών θεμάτων, είναι επίσημος υποστηρικτής ενός ακόμη σημαντικού φιλανθρωπικού αγώνα μπάσκετ.

Ένα αθλητικό event για καλό σκοπό το οποίο θα φέρει στον ίδιο τερέν τους Βετεράνους Καλαθοσφαιριστές Ελλάδας και τους Βετεράνους Καλαθοσφαιριστές ΑΟ. Μανδραϊκού, με στόχο την ενίσχυση των πληγέντων κατοίκων της Μάνδρας.

Προσωπικότητες που δόξασαν τη χώρα μας επί πολλά χρόνια θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό σε μία ξεχωριστή αναμέτρηση στην οποία νικητής θα είναι η προσφορά σε όσους την έχουν ανάγκη και η κοινωνική αλληλεγγύη.

Κάθε βοήθεια προς τους συνανθρώπους μας είναι πολύτιμη, καθώς οι ανάγκες σε τρόφιμα και είδη καθημερινής χρήσης είναι μεγάλες. Για το σκοπό αυτό θα υπάρχει ειδικός κουμπαράς στην είσοδο του γυμναστηρίου για την οικονομική ενίσχυση και χώρος συγκέντρωσης των ειδών πρώτης ανάγκης.

Στο πλαίσιο στήριξης της όλης προσπάθειας το ΙΕΚ ΑΛΦΑ σε συνεργασία με το Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας, θα προσφέρει στα παιδιά οικογενειών του Δήμου, που πληρούν τα κοινωνικό-οικονομικά κριτήρια, 3 πλήρεις υποτροφίες σπουδών σε πρόγραμμα της επιλογής τους.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ