Home » H ΜΕΤΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ «PÂTE À CHOUX» ΣΕ PROFITEROLE
18 June 2020
H ΜΕΤΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ «PÂTE À CHOUX» ΣΕ PROFITEROLE
Ο Τομέας Επισιτισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο του Education Festival 2020 διοργανώνει Δωρεάν Σεμινάριο με θέμα:
“H ΜΕΤΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ «PÂTE À CHOUX» ΣΕ PROFITEROLE”
Ομιλητές: ΠΟΡΦΥΡΙΔΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ & ΠΟΡΦΥΡΙΔΗΣ ΙΩΣΗΦ , PASTRY CHEF Πότε; Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020 Ώρα: 18:00 – 20:00
ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ