28 January 2017

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ «ΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ SITE: Joomla, WordPress, SEO»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο που διοργάνωσε ο Τομέας Πληροφορικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, με θέμα «Φτιάξε το δικό σου site: Joomla, WordPress, SEO», την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου, στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΛΦΑστη Θεσσαλονίκη, Βαλαωρίτου 9

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε από τον κ. Βασίλη Παναγιωτίδη, Πτυχιούχο Μηχανικό Πληροφορικής και Επικοινωνιών ΑΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ, Τμήμα Πληροφορικής & Επικοινωνιών και Κάτοχο εταιρίας παροχής υπηρεσιών εφαρμογών Πληροφορικής.

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το περιβάλλον ανάπτυξης ιστοσελίδων Joomla και WordPress και να ενημερωθούν για τα βήματα που απαιτούνται για να κατασκευάσουν τη δικιά τους ιστοσελίδα. Επίσης έγινε ανάλυση του τρόπου λειτουργίας των μηχανών αναζήτησης και των τεχνικών με τους οποίους μπορεί κάποιος να ισχυροποιήσει τη θέση του στην κατάταξη των αποτελεσμάτων.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συνεχούς επιμόρφωσης των σπουδαστών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ για τις εξελίξεις του κλάδου τους.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας:

ΙΕΚ ΑΛΦΑ: Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310 552406

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ