ΕΣΥ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙΣ “PLAY” ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ;

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ πρωτοπορεί για μια ακόμη φορά και ανακοινώνει την επίσημη συνεργασία του με τον Streamer, Θωμά Καλυβιώτη, γνωστό και ως “Antilipsi”.

Σε προσκαλούμε σε μια διαδραστική εμπειρία παρέα με το ΙΕΚ ΑΛΦΑ και του Θωμά ,στην πλατφόρα Twitch, στο κανάλι “Antilipsi”, καθημερινά στις 6 το απόγευμα.

 

Λίγα λόγια για τον Θωμά:

Μεγάλωσε στην Ηγουμενίτσα, σπούδασε Τοπογράφος Μηχανικός στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμειο Θεσσαλονίκης και πρόσφατα μετακόμισε στην Αθήνα για να κυνηγήσει το όνειρο του, που δεν είναι άλλο από το Stream.

Eίναι 23 χρονών και τα τελευταία τρία χρόνια έχει προσφέρει απλόχερα γέλιο και gameplay στο ελληνικό κοινό του Twitch και πολλά δώρα  , ενώ ταυτόχρονα έχει συμμετάσχει ως caster σε μεγάλα τουρνουά της Ελλάδος , των Βαλκανίων και της Κύπρου.

Ανήκει στην ομάδα eSports “ZeroLag Esports” και ασχολείται κυρίως με το League of Legends

 

“Μείνετε συντονισμένοi και πάρτε μέρος στο μεγάλο Διαγωνισμό για 1 Ολική Υποτροφία, για όποια ειδικότητα εσείς θέλετε, που προσφέρει το ΙΕΚ ΑΛΦΑ

για το κοινό και τους θεατές του Θωμά Καλυβιώτη-“Antilipsi”.

 

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ


    Με την αποστολή των στοιχείων σας, αποδέχεστε την πολιτική του ΙΕΚ ΑΛΦΑ σχετικά με τη συλλογή και χρήση των προσωπικών δεδομένων.


    Συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας και ο Σύμβουλος Εκπαίδευσης θα επικοινωνήσει μαζί σου

      Με την αποστολή των στοιχείων σας, αποδέχεστε την πολιτική του ΙΕΚ ΑΛΦΑ σχετικά με τη συλλογή και χρήση των προσωπικών δεδομένων.