9 July 2020

Αποτελέσματα Πανελληνίων 2020: Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών!

Περί τα τέλη Αυγούστου αναμένεται να ανακοινωθούν οι βάσεις των Πανελληνίων 2020, και ακολούθως τα πολυπόθητα αποτελέσματα Πανελληνίων 2020, δίνοντας ένα τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων και των οικογενειών τους, η οποία κλιμακώνεται με γοργούς ρυθμούς.

 

Πανελλήνιες 2020 Αποτελέσματα

Οι βάσεις και τα αποτελέσματα των Πανελληνίων 2020 αναμένεται να παρουσιάσουν μεικτές τάσεις, ανάλογα με το επιστημονικό πεδίο.

Οι Πανελλήνιες Εξετάσεις είναι -κατά κανόνα- η πρώτη επαφή στη ζωή των περισσότερων μαθητών με ένα ζήτημα μεγάλου άγχους και παράλληλα, είναι μια εποχή «ορόσημο» στη ζωή κάθε παιδιού, με αναμνήσεις που δεν διαγράφονται.

Το άγχος για τα αποτελέσματα των Πανελληνίων συνήθως καταλαμβάνει όλη την οικογένεια. Από τα παιδιά μεταβιβάζεται στους γονείς και το αντίστροφο. 

Ποιοι είναι όμως πιο αγχωμένοι; Οι γονείς ή οι μαθητές; Σύμφωνα με επίσημες μετρήσεις και μελέτες, οι έφηβοι είναι διπλάσια αγχωμένοι από τους ενήλικες. Όπερ μεθερμηνευόμενον, όπου εντοπίζουμε αγχώδη γονέα, πρέπει να ξέρουμε ότι το παιδί του βρίσκεται –πιθανότατα- σε διπλάσια ποσοστά άγχους σε σχέση με εκείνον, κι ας μην του «φαίνεται», όπως τονίζουν οι ειδικοί!

 

Κάνε την ΑΛΦΑ επιλογή για σπουδές και επαγγελματική αποκατάσταση ΣΗΜΕΡΑ, και άσε τους άλλους να… περιμένουν!

Τα πολλά λόγια -ως γνωστόν- είναι φτώχεια και η αναμονή σε τέτοιες περιπτώσεις… «σκοτώνει»! 

Ειδικά, όταν ξέρεις ότι η εισαγωγή σου σε ένα τμήμα των ΑΕΙ ή ΤΕΙ όχι μόνο δεν αποτελεί μονόδρομο, αλλά δεν σου εξασφαλίζει και το απόλυτο ζητούμενο στις μέρες μας, που είναι η επαγγελματική αποκατάσταση!

Τουναντίον, εάν προσανατολιστείς ΣΗΜΕΡΑ σε σπουδές σε κάποιο ιδιωτικό ΙΕΚ με κύρος και παράδοση στην εκπαίδευση, και συντριπτικά μεγάλα ποσοστά στην επαγγελματική αποκατάσταση, όπως το ΙΕΚ ΑΛΦΑ σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα, ή Θεσσαλονίκη, πιάνεις με… έναν σμπάρο, δυο τρυγόνια: και Σπουδές Υπεροχής και απορρόφηση στην αγορά εργασίας αμέσως μετά την αποφοίτησή σου!  

Άσε που γλιτώνεις και όλο αυτό το άγχος της αναμονής μέχρι να ανακοινωθούν οι βάσεις και των αποτελέσματα  των Πανελληνίων, και φεύγεις ξέγνοιαστος/η για διακοπές!  


Στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ Σήμερα, Επαγγελματίας Αύριο -ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ!

Έχοντας συνάψει συνεργασία με διεθνώς αναγνωρισμένους φορείς πιστοποίησης (ABC Awards & Certa Awards, CISCO, AMADEUS, ECDL, CITY & GUILDS, PROTEL, κ.ά.) και διαθέτοντας ένα ισχυρό δίκτυο 4.000 συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη αποτελεί σίγουρα την ΑΛΦΑ επιλογή για σπουδές ΙΕΚ, διασφαλίζοντας παράλληλα, ως Σύμβολο Επαγγελματικής Επιτυχίας, την έγκαιρη και συνεχή διασύνδεση των σπουδαστών του με την αγορά εργασίας και «υπογράφοντας» την επαγγελματική επιτυχία των αποφοίτων του.

 

[su_button url=”https://www.iekalfa.gr/10-logoi-iek-alfa/#contact-us” style=”flat” background=”#14a01a” size=”13″ center=”yes”]Κάνε την εγγραφή σου ΣΗΜΕΡΑ και κέρδισε έκπτωση 1.500€![/su_button]

 

Δεν έχει σημασία αν θα επιλέξεις:

Ναυτιλιακά

Μάρκετινγκ

Μαγειρική

Τουριστικά

Φυσικοθεραπεία

Προπονητική

Πληροφορική

Μηχανολογία

Αισθητική

Νοσηλευτική

Διοίκηση Επιχειρήσεων

Λογιστική

Δημοσιογραφία

Εργοθεραπεία

Παιδαγωγικά

Aθλητική Δημοσιογραφία

Όταν ξέρεις ότι η απόφασή σου για σπουδές αφορά άμεσα στο επαγγελματικό σου μέλλον, τότε η επιλογή μπορεί να είναι μόνο μία: ΙΕΚ ΑΛΦΑ!

 

Δείτε τις βαθμολογίες, μόλις αυτές είναι διαθέσιμες ΕΔΩ!

 

ΙΕΚ ΑΛΦΑ. BELIEVE. 

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στα νέα τμήματα Σεπτεμβρίου:

  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 4120313
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406
  • https://www.iekalfa.gr/ 
ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ