18 October 2019

Ο Global Pro Make Up Artist της Estée Lauder, Τάκης Μαυριγιαννάκης στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης!

Τάκης Μαυριγιαννάκης ΙΕΚ ΑΛΦΑ

 

Ο διεθνούς φήμης επαγγελματίας, θα παρουσιάσει ένα σημαντικό workshop για την τέχνη του Make Up

 

 Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, έχει την τιμή το Σάββατο 23 Νοεμβρίου, να υποδεχτεί τον Τάκη Μαυριγιαννάκη σε ένα workshop, που οι τυχεροί που θα παραβρεθούν θα έχουν την μοναδική ευκαιρία, να ενημερωθούν ολοκληρωμένα για την τέχνη του Make Up, αλλά και να εφαρμόσουν τις τεχνικές που διδάχθηκαν υπό την καθοδήγηση του ίδιου.

 

Ακολουθεί το πρόγραμμα του Workshop

11:00-11:‪10

Welcome | Γνωριμία

‪11:10-12:00

‪Η σημαντικότητα των foundation και πως διαμορφώνονται από natural σε glamour και ο συνδυασμός contouring, strobing για να πετύχουμε ένα Instagram look

‪12:00-14:00 3 Creative techniques

  1. ‪No makeup | makeup
  2. ‪Bridal makeup | with eyelashes technique
  3. ‪Smokey eyes από natural σε glamour

‪14:00-14:30

‪Coffe Break

‪14:30-16:50

‪Εφαρμογή τεχνικών από τους παρευρισκόμενους, υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση του κ. Μαυριγιαννάκη σε ένα κατ´ επιλογή μακιγιάζ από αυτά που παρακολούθησαν

‪16:50-17:00

Feedback

 

 

`           Όταν συνεργάζεσαι με έναν Make Up Artist του βεληνεκούς του Τάκη Μαυριγιαννάκη, έχεις προεξοφλήσει το αποτέλεσμα που θα δεις: πρόσωπα λαμπερά, αψεγάδιαστα, επιδερμίδες αλαβάστρινες, μακιγιάζ με φαντασία”

Tlife.gr

 

“Mε τα μαγικά του χέρια αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά κάθε προσώπου στο έπακρο”

            deluxemagazine.gr

 

“Δεν ήξερα πώς θα αισθανθώ όταν o Τάκης Μαυριγιαννάκης, ένας από τους πολύ προσεκτικά επιλεγμένους, 12 Global Pro Makeup Artists της Estee Lauder, θα «ακουμπήσει» το πρόσωπό μου με την πείρα, δημιουργικότητα και εξαιρετικό ταλέντο του, βάφοντας με”

          allforyou.gr

Για τον Τάκη Μαυριγιαννακη δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Η ίδια του η πορεία στον απαιτητικό χώρο της ομορφιάς, τα τελευταία είκοσι χρόνια, είναι από μόνη της διαπιστευτήριο της ικανότητας, του ταλέντου και της εμπειρίας του.

Ο ένας από τους τέσσερις βασικούς Global Make Up Artists της μεγαλύτερης εταιρείας καλλυντικών παγκοσμίως της Estee Lauder, δίκαια χαρακτηρίζεται ως ο επαγγελματίας με το “βαρύτερο βιογραφικό”, μεταξύ των Ελλήνων MUA.

Από τα “μαγικά” του χέρια, πέρασαν μεταξύ άλλων η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η Δήμητρα Γαλάνη, η Χάρις Αλεξίου αλλά και ο Ανδρέας Παπανδρέου, ο οποίος του εμπιστευόταν την τελική του εικόνα πριν τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις.

Στο προσωπικό του portfolio, όμως ο Τάκης Μαυριγιαννάκης μετράει και μία σειρά από συνεργασίες με μερικούς από τους σημαντικότερους φωτογράφους του χώρου, όπως ο Τάκης Διαμαντόπουλος, ο Τάσος Βρεττός, ο Βαγγέλης Κύρης, η Άρτεμης Παπαγεράκη και η Calliope. Αξιοσημείωτη επίσης είναι η συμμετοχή του διεθνούς φήμης Make Up Artist τόσο στη φωτογράφιση για την έκδοση των Ολυμπιακών Αγώνων του Face Da Sport του Giorgio Armani όσο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 στην Αθήνα, όπου συμμετείχε στον σχεδιασμό των Βυζαντινών Εικόνων της Τελετής Έναρξης.

Χαρακτηριστικό της εμπειρίας και της ικανότητας του διεθνούς φήμης MUA, είναι το γεγονός ότι ο κολοσσός που ακούει στο όνομα “Estee Lauder”, του εμπιστεύτηκε την δοκιμή νέων προϊόντα ομορφιάς και να δίνει την τελική έγκριση, προτού διατεθούν στην αγορά, αλλά και τον σχεδιασμό και την εκτέλεση των μακιγιάζ, όλων των χωρών που συμμετέχουν στον Eurovision Song Contest ως επικεφαλής της ομάδας της Estee Lauder*

Στον Τάκη Μαυριγιαννάκη, όμως χρεώνεται και η ανακάλυψη και τελειοποίηση της ιδιαίτερα δημοφιλούς τεχνικής “Fatique Fighter”, η οποία εφαρμόζεται μέχρι σήμερα με τεράστια επιτυχία.

 

Προσοχή, οι θέσεις είναι περιορισμένες!

Κόστος συμμετοχής: 180 ευρώ.

Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες.

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310552406

https://www.iekalfa.gr

 

*Πλην της Ελλάδας και της Ισλανδίας.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ