24 September 2019

Mε Καμπούρη, Γκόγκιτς και 19 ακόμα μεγάλους πρωταθλητές και προπονητές το OPEN DAY Προπονητικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΙΕΚ ΑΛΦΑ» ΔΗΛΩΣΕ Η Γ.Γ. ΤΟΥ Ο.Σ.Φ.Π, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΣΙΛΙΓΚΙΡΗ

 

 

Με 21 μεγάλους αθλητές και προπονητές από 11 αθλήματα και με συντονιστή τον διευθυντή Τομέα Αθλητισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, κ. Αντώνη Γλύκα, πραγματοποιήθηκε το Open Day Προπονητικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, με τους νέους σπουδαστές να ζούνε -από την πρώτη τους κιόλας επαφή με το αντικείμενο των σπουδών τους- μια μοναδική εμπειρία, ακούγοντας συμβουλές και ευχές από μεγάλες προσωπικότητες του Αθλητισμού, όπως: ο διεθνής καλαθοσφαιριστής και προπονητής μπάσκετ Αργύρης Καμπούρης, ο θρύλος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και του ελληνικού ποδοσφαίρου Σίνισα Γκόγκιτς, η παγκόσμια πρωταθλήτρια στο πόλο Φιλιώ Μανωλιουδάκη, κ.ά.

Χαιρετισμό στο Open Day απηύθυναν:

 • εκ μέρους του δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη, η αντιδήμαρχος Πειραιά Νανά Γλύκα- Χαρβαλάκου, η οποία τόνισε πως είναι τιμή της που βρίσκεται ανάμεσα σε τόσο σπουδαίους προπονητές και αθλητές
 • η Γ.Γ. του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. Χριστίνα Τσιλιγκίρη, η οποία υπογράμμισε την αναγκαιότητα για τον Αθλητισμό να υπάρχουν σχολές όπως το ΙΕΚ ΑΛΦΑ που «προσφέρουν ποιοτική κατάρτιση στην Προπονητική στα νέα παιδιά», ενώ επεσήμανε ότι είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη από τη συνεργασία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. με το ΙΕΚ ΑΛΦΑ σε όλα τα επίπεδα και ότι «ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα στηρίξει τη Σχολή Προπονητικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ»

Οι σημαντικοί αθλητές και προπονητές από 11 αθλήματα που έδωσαν το «παρών» και μίλησαν στους νέους σπουδαστές Προπονητικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, στο Open Day του Τομέα Πολιτισμού & Αθλητισμού, που διοργανώσε η Νο1 Σχολή Προπονητικής στην Ελλάδα, ήταν οι εξής:

Ο διεθνής καλαθοσφαιριστής και προπονητής Αργύρης Καμπούρης, ο θρύλος του Ολυμπιακού και του ελληνικού ποδοσφαίρου Σίνισα Γκόγκιτς, ο πρωταθλητής Ευρώπης και Ελλάδος- προπονητής του Ολυμπιακού στο πόλο Θοδωρής Βλάχος, ο πρωταθλητής Ελλάδος (για πολλές χρονιές) και αρχιπροπονητής κολύμβησης του Ολυμπιακού Νίκος Γέμελος, ο προπονητής της νταμπλούχου 2018-2019 ομάδας handball ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ/ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ Γιώργος Ζαραβίνας, η παγκόσμια πρωταθλήτρια πόλο Φιλιώ Μανωλιουδάκη, ο αντιπρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) Γιώργος Γεωργίου, η αρχιπροπονήτρια στίβου του Ολυμπιακού Στέλλα Νικολαΐδου, ο προπονητής ξιφασκίας του Ολυμπιακού Γιώργος Τσουρούτας, ο ομοσπονδιακός προπονητής βόλεϊ Νίκος Μπουτσουρής, ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Πειραιώς Δημήτρης Καλύκας, ο γεν.γραμματέας του Συνδέσμου Προπονητών Πειραιώς Θεόφιλος Καλύβας, ο προπονητής τένις του Ολυμπιακού Θοδωρής Αγγελίνος, ο προπονητής γυναικείου μπάσκετ του Ολυμπιακού Θάνος Νίκλας, ο πρωταθλητής Ελλάδος και προπονητής στο καράτε Γιάννης Πράπας, ο Βαγγέλης Παύλου από την Ομοσπονδία Γυμναστηρίων, ο πρόεδρος της Ένωσης Συνδέσμων βετεράνων Πειραιά Κανέλλος Τσίρμπας και τα μέλη του Δ.Σ. Αντώνης Κανέλης και Στέλιος Παπαλεξάνδρου, ο αντιπρόεδρος του Θουκυδίδειου τουρνουά ποδοσφαίρου Γιώργος Γιαννόπουλος και η καθηγήτρια τένις Άρτεμις Σαρατσιώτη.

 

 • Αργύρης Καμπούρης (διεθνής παίκτης και προπονητής μπάσκετ)

 

«Είναι σημαντικό το έργο του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, δίνοντας σε όλα αυτά τα παιδιά τη δυνατότητα να φοιτήσουν σε μια καλή σχολή, να καλλιεργηθούν και να ακολουθήσουν αυτό που αγαπάνε».

 

 

 • Χριστίνα Τσιλιγκίρη (Γ. Γ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π)

 

«Θέλω να χαιρετίσω για μία ακόμη φορά την προσπάθεια που κάνει το ΙΕΚ ΑΛΦΑ και ο Όμιλος ΞΥΝΗ να συνδέσουν την Εκπαίδευση με τον Αθλητισμό.

Ως φορέας του Αθλητισμού, θα είμαστε δίπλα στο έργο του ΙΕΚ ΑΛΦΑ. Καλή χρονιά λοιπόν και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα είναι δίπλα σας.»!

 

 

 • Στέλλα Νικολαΐδου (αρχιπροπονήτρια στίβου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ)

 

«Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ κάνει εξαιρετική δουλειά. Πάρα πολλοί και καταξιωμένοι προπονητές βρίσκονται κοντά μας. Είναι τυχερά τα παιδιά που θα παρακολουθήσουν το τμήμα Προπονητικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, διότι θα διδαχθούν από εξαιρετικούς προπονητές».

 

 

 • Γιώργος Ζαραβίνας (προπονητής της νταμπλούχου 2018-2019 ομάδας handball ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ/ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ)

 

«Είναι πολύ σημαντικό πλεονέκτημα για εσάς ότι, ως σπουδαστές Προπονητικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, μπορείτε να παρακολουθήσετε -δωρεάν- προπονήσεις και αγώνες της ομάδας handball ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ/ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ και να έρθετε σε επαφή με τους αθλητές, στο πλαίσιο της πρακτικής σας κατάρτισης».

 

 • Θοδωρής Βλάχος (προπονητής πόλο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ -πρωταθλητής πόλο Ευρώπης & Ελλάδος)

 

«Η Προπονητική πλέον είναι επάγγελμα, δεν είναι χόμπι. Ακολουθήστε το όνειρό σας και εκμεταλλευτείτε τις γνώσεις που θα πάρετε από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, για να γίνετε επιτυχημένοι επαγγελματίες».

 

 • Σίνισα Γκόγκιτς (διεθνής παίκτης & προπονητής ποδοσφαίρου)

«Μην πετάξετε την ευκαιρία που έχετε να σπουδάσετε σε μια τέτοια σχολή και να κάνετε πραγματικότητα το όνειρό σας να γίνετε προπονητές».

 

 

Eπίλεξε τη Νο1 Σχολή Προπονητικής της χώρας και γίνε επαγγελματίας δίπλα στους κορυφαίους!

ΣΤΟ ΙΕΚ ΑΛΦΑ ΣΗΜΕΡΑ- ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΑΥΡΙΟ -ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ!

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στα νέα τμήματα Οκτωβρίου 2019:

 • https://www.iekalfa.gr/
 • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500
 • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313
 • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57 (κτίριο 1) & Αχιλλέως 31-33 (κτίριο 2), 210 9640117
 • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406
ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ