14 September 2018

Με Δομάζο, Μπατίστα, Τσαλουχίδη και άλλες μεγάλες προσωπικότητες του Αθλητισμού το Open Day Προπονητικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ

Αθλητισμού το Open Day Προπονητικής

ΕΠΙΛΕΞΕ ΤΗ Νο1 ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ!

 

Με διεθνείς προπονητές, σπουδαίους αθλητές, σημαντικούς δημοσιογράφους,  επιστήμονες και συντονιστή τον κ. Αντώνη Γλύκα, πραγματοποιήθηκε το Open Day Προπονητικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019, με τους νέους σπουδαστές να ζούνε -από την πρώτη τους κιόλας επαφή με το αντικείμενο των σπουδών τους- μια μοναδική εμπειρία, ακούγοντας συμβουλές και ευχές από «ιερά τέρατα» του Αθλητισμού, όπως ο Μίμης Δομάζος, ο Γιώτης Τσαλουχίδης, ο Μπάμπης Σταυρόπουλος, ο Πέτρος Μίχος…

Εμβληματικές προσωπικότητες και σημαντικοί αθλητές από το ποδόσφαιρο –Μίμης Δομάζος, Μπάμπης Σταυρόπουλος, Γιώτης Τσαλουχίδης, Ντανιέλ Μπατίστα, Χάρης Κοπιτσής, Χρήστος Αρβανίτης, Πέτρος Μίχος, Θανάσης Μπέλλος, Γιάννης Κοντοές, – αλλά και οι Κώστας Τσιλιμπάρης, Πέτρος Κανδύλας και Γρηγόρης Σανίκης, 3 μεγάλοι παίκτες από τον νταμπλούχο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ-ΟΜΙΛΟ ΞΥΝΗ (Πρωταθλητή & Κυπελλούχο Ελλάδος 2018) έδωσαν το «παρών» και μίλησαν στους νέους σπουδαστές Προπονητικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ από Αθήνα, Πειραιά και Γλυφάδα, στο Open Day του Τομέα Πολιτισμού & Αθλητισμού, που διοργανώσε η Νο1 Σχολή Προπονητικής στην Ελλάδα!

Μίμης Δομάζος: «Τα νέα παιδιά που σπουδάζετε στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ, έχετε όλα τα φόντα να γίνετε σπουδαίοι προπονητές»

«Στην εποχή μου, οι προπονητές έβγαιναν παίζοντας μόνο μπάλα, ήταν εμπειρικοί. Σήμερα, εσείς, τα νέα παιδιά, έχετε το πλεονέκτημα να σπουδάσετε. Εκμεταλλευτείτε το, γιατί στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ έχετε όλα τα φόντα να γίνετε σπουδαίοι προπονητές», είπε χαρακτηριστικά ο διεθνής βετεράνος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

Πέτρος Μίχος: «Να μάθετε όσα περισσότερα μπορείτε, είστε σε ένα εξαιρετικό σχολείο»

«Σας εύχομαι καλή αρχή και να μάθετε όσα περισσότερα μπορείτε. Είστε σε ένα εξαιρετικό σχολείο. Εσείς είστε η ελπίδα της Ελλάδας», τόνισε, απευθυνόμενος στους σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, ο διεθνής βετεράνος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Γιώτης Τσαλουχίδης: «Σε σχολείο με τόσο σημαντικούς καθηγητές, δεν μπορείς παρά να γίνεις κορυφαίος επαγγελματίας»

«Σε ένα σχολείο, με τόσο σημαντικούς καθηγητές, με τόσο σημαντικούς ανθρώπους που αγαπούν αυτό που κάνουν, δεν μπορείς παρά να γίνεις κορυφαίος επαγγελματίας», δήλωσε ο διεθνής βετεράνος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Ντανιέλ Μπατίστα: «Τα παιδιά που επέλεξαν το ΙΕΚ ΑΛΦΑ για Σπουδές Προπονητικής είναι τυχερά»

«Τα παιδιά που επέλεξαν το ΙΕΚ ΑΛΦΑ για Προπονητική είναι τυχερά. Γιατί, εκτός από το υψηλό επίπεδο σπουδών, φέτος θα έχουν το πλεονέκτημα να μάθουν σπουδαία πράγματα από την Επιστημονική Επιτροπή Διεθνών Προπονητών, στην οποία έχω την τιμή να συμμετέχω. Είναι κάτι που γίνεται για 1η φορά στην Ελλάδα και δεν έχει να κάνει μόνο με το ποδόσφαιρο, αποτελείται από προπονητές 8 αθλημάτων», υπογράμμισε, ο Ντανιέλ Μπατίστα.

Χάρης Κοπιτσής: «Σπουδάζοντας αυτό που αγαπάς, σε μια καλή σχολή, θα πετύχεις»
«Να αγαπάτε αυτό που κάνετε, αυτό που σπουδάζετε. Σπουδάζοντας αυτό που αγαπάς, σε ένα καλό σχολείο όπως το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, είναι σίγουρο ότι θα πετύχεις», είπε χαρακτηριστικά ο διεθνής βετεράνος της ΑΕΚ.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, εξάλλου, η δημοφιλής καλλιτέχνης και γνωστή για την πολυετή ενασχόλησή της με τον Αθλητισμό, Ελένη Φιλίνη, ο ιατρός και πρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά, Νίκος Σιδηρόπουλος, ο γνωστός δημοσιογράφος Κώστας Χαρδαβέλλας, ο αθλητικογράφος Μάνος Σταραμόπουλος, καθώς και η ιδιοκτήτρια των γυμναστηρίων BODY MAKER, Φαίη Κοτρώνη, η οποία μάλιστα διαβεβαίωσε τους σπουδαστές ότι με χαρά θα τους δεχτεί για πρακτική και εργασία στα γυμναστήριά της, λόγω της «εξαιρετικής δουλειάς που γνωρίζει ότι γίνεται στο Τμήμα Προπονητικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Και αυτόν τον Σεπτέμβριο, επίλεξε τη Νο1 Σχολή Προπονητικής της χώρας και γίνε επαγγελματίας δίπλα στους κορυφαίους!

Γιατί είσαι γεννημένος να πετύχεις! Απλά, πίστεψέ το!

ΙΕΚ ΑΛΦΑ -Σπουδές ΣΗΜΕΡΑ, Δουλειά ΑΥΡΙΟ, Επιτυχία ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στα νέα τμήματα Σεπτεμβρίου:

  • https://www.iekalfa.gr/
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57 (κτίριο 1) & Αχιλλέως 31-33 (κτίριο 2), 210 9640117
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406
ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ