Δήλωσε ΣΗΜΕΡΑ -και μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου 2019- συμμετοχή στον μεγάλο διαγωνισμό μας και διεκδίκησε 1 ετήσια υποτροφία, αξίας 3.600 ευρώ, για ποιοτικές σπουδές Μαγειρικής ή Ζαχαροπλαστικής, με σύνδεση στην αγορά εργασίας!

 

Πώς; Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και γίνε ΕΣΥ ο τυχερός/η τυχερή που θα σπουδάσει στην ειδικότητα που θέλει, επιλέγοντας από τις περιζήτητες ειδικότητες του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα ή Θεσσαλονίκη!

 

Μην χάνεις χρόνο… Στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ ΣΗΜΕΡΑ, Επαγγελματίας ΑΥΡΙΟ! Πίστεψέ το!

 

ΠΑΡΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ!

 

O διαγωνισμός ολοκληρώθηκε!

 

Τι κι αν δεν είσαι ο τυχερός/η τυχερή υπότροφος; Με τη δήλωση συμμετοχής σου στον διαγωνισμό, δικαιούσαι αυτόματα επιδότηση διδάκτρων 40% για φοίτηση στα νέα τμήματα Οκτωβρίου του κορυφαίου ΙΕΚ της χώρας!

 

 

Η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού Υποτροφιών σε συνεργασία με το Pastry Designs είναι η Γεωργία Ζούμη που κερδίζει μια Υποτροφία στο Chef School του ΙΕΚ ΑΛΦΑ!

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

 1. Η υποτροφία αφορά αποκλειστικά στο ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.
 2. Από τη διαδικασία αξιολόγησης και απόδοσης υποτροφιών εξαιρούνται ήδη εγγεγραμμένοι ή/και ενεργοί σπουδαστές στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ.
 3. Ρητά διευκρινίζεται ότι από τη συμμετοχή στον διαγωνισμό εξαιρούνται οι υπάλληλοι του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, οι συγγενείς αυτών α’ και β’ βαθμού και οι σύζυγοί τους, καθώς και τα ανίκανα προς δικαιοπραξία με βάση τις διατάξεις του Αστικού Κώδικα, άτομα.
 4. Ο/η δικαιούχος μπορεί να επιλέξει να σπουδάσει σε οποιοδήποτε παράρτημα του ΙΕΚ ΑΛΦΑ επιθυμεί– σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα ή Θεσσαλονίκη.
 5. Για την κατοχύρωση των υποτροφιών, οι υποψήφιοι πρέπει να πληρούν τις ελάχιστες προϋποθέσεις εισαγωγής τους στο πρόγραμμα σπουδών της επιλογής τους.
 6. Στην υποτροφία δεν περιλαμβάνονται τα fees των Φορέων Πιστοποίησης, όπως και πάσης φύσεως άλλο τέλος (εγγραφής κλπ.).
 7. Ο διαγωνισμός λήγει την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στις 23.59.
 8. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά στα γραφεία του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 12.00, και το όνομα του νικητή ή της νικήτριας θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα του ΙΕΚ ΑΛΦΑ: www.iekalfa.gr
 9. Ο νικητής/η νικήτρια μπορεί να επιλέξει οποιαδήποτε ειδικότητα επιθυμεί, μεταξύ των ειδικοτήτων Μαγειρικής ή Ζαχαροπλαστικής που παρέχονται από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ.
 • To IEK ΑΛΦΑ διατηρεί το δικαίωμα να μην προσφέρει κάποιο πρόγραμμα σπουδών, σε περίπτωση χαμηλής συμμετοχής. Σε αυτήν την περίπτωση, ο/η υπότροφος μπορεί να επιλέξει κάποιο άλλο -συναφούς εκπαιδευτικού αντικειμένου- πρόγραμμα.
 • Εάν ο νικητής/η νικήτρια δεν αποδεχτεί την υποτροφία εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που θα του γνωστοποιηθεί ότι κέρδισε -τηλεφωνικά ή μέσω email– θα επιλεγεί άλλος/άλλη από τους επιλαχόντες, που θα αναδειχθούν κατά σειρά προτεραιότητας από την κλήρωση.

Συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας και ο Σύμβουλος Εκπαίδευσης θα επικοινωνήσει μαζί σου

  Με την αποστολή των στοιχείων σας, αποδέχεστε την πολιτική του ΙΕΚ ΑΛΦΑ σχετικά με τη συλλογή και χρήση των προσωπικών δεδομένων.