ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ STREET MODE FESTIVAL 2019 x IEK ΑΛΦΑ

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, ως αποκλειστικός Υποστηρικτής Εκπαίδευσης στο μεγαλύτερο φεστιβάλ της Ελλάδας Street Mode 2019, χαρίζει μοναδικά δώρα!

Πάρε μέρος στη μεγάλη κλήρωση για να κερδίσεις 2 Ετήσιες Υποτροφίες από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ και 2 Διπλά Εισιτήρια για το Street Mode Festival.

Street Mode: ON!

χορηγος-ιεκ-αλφα

Συμπλήρωσε τη φόρμα και μπες στη Μεγάλη Κλήρωση Street Mode 2019:

O διαγωνισμός ολοκληρώθηκε!

 

Street Mode Festival 2019
Street Mode Festival 2019 – Thessaloniki, Greece

11th Street Mode Festival με την υποστήριξη του ΙΕΚ ΑΛΦΑ!

Έχοντας χαρακτηριστεί ως το καλύτερο φεστιβάλ στην Ελλάδα, το Street Mode επιστρέφει για 11η χρονιά με την υποστήριξη του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης! Ετοιμάσου για αμέτρητες συναυλίες και όλες τις δράσεις της street κουλτούρας. Μπες σε «street mode» και απόλαυσε την απόλυτη φεστιβαλική εμπειρία της χρονιάς!

To Street Mode είναι ένα ετήσιο φεστιβάλ μουσικής, τέχνης και σπορ που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη, από το 2009. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ στην Ελλάδα, και προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες, σε ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει μία ποικιλία από μουσικές σκηνές και street δραστηριότητες. Μπες σε κατάσταση «street» και απόλαυσε 3 ημέρες με ζωντανή μουσική, dj sets, shows και διαγωνισμούς street art, street dance, parkour, BMX, skateboarding και πολλά ακόμη!

Συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας και ο Σύμβουλος Εκπαίδευσης θα επικοινωνήσει μαζί σου

    Με την αποστολή των στοιχείων σας, αποδέχεστε την πολιτική του ΙΕΚ ΑΛΦΑ σχετικά με τη συλλογή και χρήση των προσωπικών δεδομένων.