Διεθνή Διαγωνισμό Μαγειρικής
Σημαντικές διακρίσεις του Chef School ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης στον 10ο Διεθνή Διαγωνισμό Μαγειρικής Τέχνης Νοτίου Ευρώπης που διοργάνωσε η Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος, στο πλαίσιο της έκθεσης Τροφίμων & Ποτών DETROP 2017.

 

 


“Με τις σπουδές μου στο πρόγραμμα Επαγγελματικό Μακιγιάζ, κατάφερα να μπορώ να ανταπεξέλθω άμεσα ως επαγγελματίας, στην αγορά εργασίας.”

– Χριστίνα Τσερνικίδου, Σπουδές Ομορφιάς

 


Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών μου ως απόφοιτος ΙΕΚ Βοηθού Φυσικοθεραπείας παρακολούθησα το πρόγραμμα σπουδών «Εναλλακτικές Θεραπείες». Πλέον παράλληλα με τις σπουδές μου, εργάζομαι ως επαγγελματίας στο ZOE THERAPIES MANAGEMENT (ξενοδοχεία 5 Αστέρων).

-Άννα Τάκα, Σπουδές Φυσικοθεραπείας

 


Εξειδικευμένοι καθηγητές – ολιγομελή τμήματα – κορυφαίες συνεργασίες, όλα αυτά έκαναν το ΙΕΚ ΑΛΦΑ την ΑΛΦΑ επιλογή μου για την επαγγελματική μου κατάρτιση.

-Παπαοικονόμου Δημήτρης, Σπουδές Οικονομίας & Διοίκησης

 


Η φοίτηση μου στα πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια του ΙΕΚ ΑΛΦΑ όσο και η πρακτική μου άσκηση στο δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων μου έδωσαν τα κατάλληλα εφόδια για να βγω στην αγορά εργασίας.

-Σταυρής Χρήστος, Σπουδές Υγείας

 


 

Ως απόφοιτος του ΙΕΚ ΑΛΦΑ στον τομέα της προπονητικής και συγκεκριμένα του personal training, ομολογώ πως οι σπουδές μου με βοήθησαν να πετύχω τον στόχο μου μέσα σε 2 χρόνια! Άψογη λειτουργία και καθηγητές με υψηλό επίπεδο γνώσεων. Κάνω την πρακτική μου τώρα και συνεχίζω για ψηλότερα.

-Qosja Apostolos, Σπουδές Προπονητικής

 

 

 


 

Mediterranean College

Συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας και ο Σύμβουλος Εκπαίδευσης θα επικοινωνήσει μαζί σου

    Με την αποστολή των στοιχείων σας, αποδέχεστε την πολιτική του ΙΕΚ ΑΛΦΑ σχετικά με τη συλλογή και χρήση των προσωπικών δεδομένων.