11 July 2023

Έκλεψαν τη… «Δόξα» οι σπουδαστές Υποκριτικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης

ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΙΕΚ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ «ΑΥΛΑΙΑ»

O Captain America, η βασίλισσα Κλεοπάτρα, η δημοφιλής «Wednesday», η Siouxsie Sioux, ο Smeagol από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, η Melanie Martinez, ο Δον Κιχώτης και άλλοι φανταστικοί και ιστορικοί χαρακτήρες, αλλά και διασημότητες του παγκόσμιου καλλιτεχνικού στερεώματος, «ζωντάνεψαν» επί σκηνής και έκλεψαν τις εντυπώσεις του φιλοθεάμονος κοινού της Θεσσαλονίκης, με τη θεατρική παράσταση «ΔΟΞΑ» που παρουσίασε η κορυφαία Σχολή Υποκριτικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης στο Θέατρο «Αυλαία»!

Οι σπουδαστές Υποκριτικής & Καλλιτεχνικών Επαγγελμάτων του ΙΕΚ ΑΛΦΑ στη Θεσσαλονίκη έβαλαν τα δυνατά τους και έκλεψαν τη… «ΔΟΞΑ», ξετυλίγοντας το ταλέντο τους σε ένα ξεχωριστό, φαντασμαγορικό θεατρικό show με είσοδο ελεύθερη για τους κατοίκους της συμπρωτεύουσας.

Θεατρική παράσταση "Δόξα"

11 ταλαντούχοι σπουδαστές Υποκριτικής  του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης υποδύθηκαν –με μοναδικό επαγγελματισμό- ήρωες της φαντασίας και stars– είδωλα της νεολαίας, με γνώμονα την αστείρευτη φαντασία, τη δημιουργικότητα, την ικανότητα, αλλά και την άριστη κατάρτιση που λαμβάνουν στο κορυφαίο ΙΕΚ στη Θεσσαλονίκη.

Σκηνή της παράστασης "Δόξα" ΙΕΚ ΑΛΦΑ

 Tη “μεταμόρφωση” των σπουδαστών Υποκριτικής, αλλά και τη συνολική καλλιτεχνική επιμέλεια της παράστασης (φωτογραφίσεις- μακιγιάζ- hairstyling), είχαν αναλάβει το Beauty School και ο Τομέας Καλλιτεχνικών Επαγγελμάτων του ΙΕΚ ΑΛΦΑ και απέσπασαν τόσο το θερμό χειροκρότημα του κοινού, όσο και τα συγχαρητήρια της Διεθύντριας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, κας. Έλενας Κακούρα, η οποία τους συνεχάρη για τις επαγγελματικές επιδόσεις τους επί σκηνής.

Υπόκλιση σπουδαστών ΙΕΚ ΑΛΦΑ

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία – Επιμέλεια project: Βαρβάρα Δουμανίδου

Γενικός Συντονισμός Συντελεστών – Επιμέλεια: Οφηλία Ψωμαδάκη

Φωτογραφία: Γιώργος  Χρυσοχοΐδης

Κίνηση – Χορογραφία: Κατερίνα Παρίση

Μακιγιάζ: Κίκα Κουπαράνη

Κομμώσεις: Τάσος Ραψομανίκης

Cast Ηθοποιών (σπουδαστές ΙΕΚ ΑΛΦΑ): Δημήτρης Κούλελης, Ιωάννα Γουρτζελίδου, Παναγιώτα Θεοδωρίδου, Χριστίνα Καραογλάνη, Αντώνης Λιθοξόπουλος, Θωμαή Γάτσιου, Μάριος Κατραντσιώτης, Χριστίνα Hovsepyan, Ιωάννα Καλογερά, Χριστίνα Μαϊμάρη, Ναταλία Τοβμασιάν

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ