21 February 2024

Ο Τομέας Γραφιστικής & Εφαρμοσμένων Τεχνών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης στην 21η Έκθεση Comic N’ Play

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΣΕ GRAPHIC DESIGN & 3D ANIMATION

Στην 21η Έκθεση Κόμικς & Επιτραπέζιων Παιχνιδιών “Comic N’ Play” συμμετείχε ενεργά ο Τομέας Εφαρμοσμένων Τεχνών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, με τους σπουδαστές του από την ειδικότητα της Γραφιστικής να εκθέτουν τα εμπνευσμένα έργα τους από την κουλτούρα των Comics & Fantasy! 

Ωστόσο, η συμμετοχή του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης στην έκθεση δεν περιορίστηκε στη Γραφιστική.. Οι ταλαντούχοι σπουδαστές Αισθητικής & Μακιγιάζ έδωσαν το «παρών», δημιουργώντας μοναδικά face paintings στους επισκέπτες, ενώ οι σπουδαστές Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής ετοίμασαν νόστιμα εδέσματα- κεράσματα για τον κόσμο που επισκέφθηκε την έκθεση “Comic N’ Play” την ημέρα των εγκαινίων!

Για ολοκληρωμένες σπουδές Γραφιστικής με μέλλον, μία είναι η… ΑΛΦΑ επιλογή! Έχοντας υποστηρίξει τον κορυφαίο θεσμό των βραβείων ΕΒΓΕ (Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής & Εικονογράφησης) και επιλέγοντας κορυφαίους καθηγητές-καταξιωμένους επαγγελματίες στον χώρο της Γραφιστικής, της Διαφήμισης & της Επικοινωνίας, με ευρωπαϊκές διακρίσεις και… «βραβεία Μπότση» στο βιογραφικό τους, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ «υπογράφει» την επαγγελματική σου επιτυχία ως Graphic Designer!

21η Έκθεση Comic N’ Play

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές:

  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406
  • https://iekalfa.gr/ 
ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ