1 December 2023

Ο Τομέας Υγείας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης & ο Δήμος Νεάπολης Συκεών ΜΑΖΙ για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ & ΠΡΟΛΗΨΗΣ

 

Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και της προσφοράς στον συνάνθρωπο, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης ένωσε τις δυνάμεις του με τον Δήμο Νεάπολης Συκεών –ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Διαβήτη- στέλνοντας το μήνυμα «Η ενημέρωση σώζει ζωές»! 

 

Ο Τομέας Υγείας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ & ο Δήμος Νεάπολης ΜΑΖΙ για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

 

Ο Τομέας Υγείας του κορυφαίου ΙΕΚ στη Θεσσαλονίκη –που τιμά έμπρακτα, κάθε χρόνο, την εν λόγω Παγκόσμια Ημέρα- στήριξε τις ενημερωτικές εκδηλώσεις του Δήμου Νεάπολης Συκεών, προσφέροντας στο κοινό πληροφορίες και ενημερωτικό υλικό για τη διαχείριση του Σακχαρώδους Διαβήτη, παρέχοντας συμβουλές διατροφής, αλλά και διενεργώντας δωρεάν μετρήσεις σακχάρου, με στόχο φυσικά την επαγρύπνηση και την ενημέρωση των πολιτών για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της νόσου. 

 

Εξέταση για την μέτρηση του σακχαρώδη διαβήτη

 

Συγκεκριμένα, οι σπουδαστές των ειδικοτήτων Νοσηλευτικής & «Β. Φαρμακείου» έδωσαν το «παρών» διενεργώντας μετρήσεις σακχάρου, με σακχαρόμετρα που προσέφερε δωρεάν το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης για τη δράση, οι σπουδαστές Διαιτολογίας παρείχαν ειδικά διαιτολόγια σε ασθενείς με σακχαρώδη διαβήτη, ενώ οι σπουδαστές της ειδικότητας «Τεχνικός Αισθητικός Ποδολογίας» ενημέρωσαν το κοινό για το διαβητικό πόδι. 

 

 

Πρωτοπορώντας στις Σπουδές Υγείας, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ στη Θεσσαλονίκη παρέχει ουσιαστική, πολυεπίπεδη κατάρτιση στους σπουδαστές του, πέραν των καθορισμένων ωρών διδασκαλίας, με βασικό άξονα το ολιστικό εκπαιδευτικό μοντέλο.

 

Για περισσότερες πληροφορίες & εγγραφές στα Νέα Τμήματα Φεβρουαρίου:

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ