9 May 2024

Πρωταθλητές στον Αθλητισμό & την Εκπαίδευση οι παίκτες της Κ-19 του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ & υπότροφοι του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά!

Ο ΤΟΜΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΙΕΚ ΑΛΦΑ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΟΥ ΕΝΘΑΡΡΥΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΞΥΝΗ “DUAL CAREER IN ATHLETICS” 

Ο Τομέας Προπονητικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ συγχαίρει θερμά την Ακαδημία της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ που ρίχνει μεγάλο βάρος στην εκπαίδευση των αθλητών της από νεαρή ηλικία -στο πλαίσιο της μεγάλης κοινωνικής πρωτοβουλίας του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ «Dual Career in Athletics» (Διπλή Καριέρα Αθλητών)- ώστε να διαπρέψουν επαγγελματικά και μετά την αθλητική τους καριέρα. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν ειδικότερα στους υποτρόφους του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά που αγωνίζονται στην Κ-19 του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, οι οποίοι συνεχίζουν τις σπουδές τους παράλληλα με τις αθλητικές τους επιτυχίες, όπως η πρόσφατη κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ευρώπης “UEFA YOUTH LEAGUE”! Πρόκειται για την 1η ελληνική ομάδα στην ιστορία της διοργάνωσης που σηκώνει την ευρωπαϊκή “κούπα”!

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ΙΕΚ ΑΛΦΑ χορηγεί Υποτροφίες Σπουδών σε παίκτες της Κ-19 της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τα 8 τελευταία χρόνια, στο πλαίσιο της μεγάλης πρωτοβουλίας «Αθλητισμός & Εκπαίδευση» και με στόχο τη διάδοση του κοινωνικού μηνύματος «Dual Career in Athletics» (Διπλή Καριέρα Αθλητών). Το «Dual Career in Athletics» αφορά στην εκπαίδευση και κατάρτιση των αθλητών, από την παιδική κιόλας ηλικία και παράλληλα με την αθλητική τους ενασχόληση, έτσι ώστε να έχουν τα εφόδια να σταδιοδρομήσουν «την επόμενη μέρα», μετά τη λήξη δηλαδή της αθλητικής τους θητείας. 

Το 2023 χορηγήθηκαν 7 υποτροφίες σε παίκτες της Ακαδημίας της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κ-19) για πλήρη φοίτηση στο τμήμα Προπονητικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά, διά χειρός του Καθηγητή Σοφοκλή Ξυνή, παρουσία του Διευθυντή των Ακαδημιών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, κου. Βασίλη Νάνου και του Διευθυντή Επικοινωνίας & Αθλητικού Τομέα του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, κου. Αντώνη Γλύκα.

Πολλά συγχαρητήρια στους Υποτρόφους μας που έφτασαν στην κορυφή και φυσικά στη διοίκηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και σε όλο το προπονητικό team για το σπουδαίο έργο που επιτελείται επί σειρά ετών, με αποτέλεσμα να βγαίνουν μεγάλα ταλέντα κάθε χρόνο που αγωνίζονται τόσο στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ όσο και στην Εθνική Ελλάδος!

Για περισσότερες πληροφορίες & εγγραφές:

  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313 – Γούναρη 14 & Τσαμαδού (νέο κτίριο)
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ