6 April 2023

«Συνεργασία» του ΙΕΚ ΑΛΦΑ με το Κέντρο Αποκατάστασης Ευεξία

Μοναδικά προνόμια και πολύτιμες εμπειρίες απέκτησαν οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης ύστερα από επίσκεψη τους στο Κέντρο Αποθεραπείας– Αποκατάστασης Ευεξία στην περιοχή Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής, την Πέμπτη  02 Φεβρουαρίου 2023. Μαζί με την υπεύθυνη του Τομέα Υγείας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης Κα Λαμπρινή Ρούκα, οι σπουδαστές μεταφέρθηκαν με λεωφορεία του κέντρου στην δομή υγείας.

Κατά την ξενάγηση τους περιηγήθηκαν στους χώρους θεραπείας της φυσικοθεραπείας-εργοθεραπείας-υδροθεραπείας και παρακολούθησαν μια ενδιαφέρουσα, επιμορφωτική ομιλία από την προϊσταμένη του Τμήματος Θεραπευτών Κα Βίκυ Κουβελιώτη. Κατά την διάρκεια της ομιλίας οι σπουδαστές ενημερώθηκαν, μεταξύ άλλων, για την διεξαγωγή του 5ου σεμιναρίου που διοργανώνει το Κ.Α Ευεξία με τίτλο: «Αποκατάσταση στο Νερό» στις 08/09 Απριλίου 2023.

Λαμβάνοντας υπόψη την συνέπεια-προθυμία των σπουδαστών και την άριστη επικοινωνία-συνεργασία με την υπεύθυνη του τομέα Υγείας Κα Λαμπρινή Ρούκα, το Κέντρο Αποκατάστασης επέλεξε, μεταξύ άλλων Ινστιτούτων Εκπαιδευτικής Κατάρτισης, να προσφέρει αποκλειστικά στους σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης ειδική έκπτωση στο συνολικό ποσό της εγγραφής του σεμιναρίου.

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης συνεργάζεται εδώ και πολλά χρόνια με τους μεγαλύτερους οργανισμούς και με κορυφαίες επιχειρήσεις, φέρνοντας τους σπουδαστές του σε επαφή με πιθανούς μελλοντικούς εργοδότες, επιτυγχάνοντας υψηλά ποσοστά επαγγελματικής αποκατάστασης και επιτυχίας. Για αυτό τον λόγο, ευχαριστεί θερμά το Κέντρο Αποκατάστασης Ευεξία πρωτίστως για όλες τι γνώσεις και εμπειρίες που αποκόμισαν οι σπουδαστές του, αλλά και για την πολλά υποσχόμενη «συνεργασία».

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ